Bazıları Sıcak Sever
(Some Like It Hot)
Yorumlar
Yorum Yapmak için Giriş Yapmalısın
Eğlence dolu bir film
güzel insanların güzel filmi kesinlikle aldığı övgüleri sonuna dek hak ediyor. Bilmiyorum hiç farkına vardınız mı Jack Lemmon'un harikulade oyunculuğu bana Kırk Yalan Memiş'de Sadri Alışık'ın oyunculuğunu anımsattı 9/10
O kadar güzel,eğlenceli ve keyifliydi ki keşke daha evvel izleseymişim hissi uyandırdı.Yanlız bu filmde üstad Marlyn'den daha çok beğendiğim bir isim var Jerry/Daphne rolüyle Jack Lemmon inanılmaz bir oyunculuk sergilemiş hayran kaldım kendisine.Joe rolüyle oynayan yakışıklı,çapkın Tony Curtis'te çok başarılı ama bana göre Jack Lemmon'dır bu filmin yıldızı.Sinema'ya asıl yön veren filmler eski filmlerdir.İzleyince bunu daha iyi anlıyorsunuz.Çünkü bu filmlerde ki doğal ve hakiki oyunculuk,şimdilerde çoğu filmde yok.Joe ve Jerry'i çok seveceğinize eminim,başlarına gelen olayları keyifle izleyceksiniz.Film boyunca yüzünüzden tebessüm eksik olmayacak ve finaliyle sizi şaşırtıp tekrar gülümsetecek bir film.Tavsiye eden arkadaşıma sonsuz teşekkürler cidden dediğin kadar var.
filmin sonlarına doğru mafya toplantı halndedir ve o andan itibaren fırtına kopacaktır .. baba filmideki mafya toplantısını gözlerimin önüne getirdi.. gelgelim ben sadri alşık ın oynadığı çeviri filmi daha çok sevdim..
Defalarca çekilenbir çekimin ardından Wilder,Mondroe'yu bir kenara çeker ve , "Dert etme!" der.Monroe cevap verir:"Dert mi?Neyi?"
10
jack lemmon'ın mükemmel bir performans ortaya koyduğu unutulmaz klasik. trendeki parti sahnesi ise müthiş. zamanında da, daphne rolünü bizde de sadri alışık'tan başkası oynayamazdı.