Yakışıklı

(31 kişi yorum yaptı)
Yönetmen: Orhan Aksoy Orhan Aksoy
Ülke: türkiye
Oyuncular: İsmet Atalay, İhsan Özenç, Bülent Bilgiç, Sabahat İzgü, Adnan Biricik, Ferdi Akarnur, Sadettin Erbil, Ünal Gürel, Zafer Önen, Timuçin Caymaz Devamını Gör...
Konusu : Kamyonetle gazete dağıtıcılığı yaparak hayatını kazanan Selim bir arkadaşına özenerek aldığı telsizle görüşmeler yapmaya başlar. Telsiz kodu ise yakışıklıdır ve kısa süre sonra bu sayede tanıştığı kızla çıkmaya, ardındanda evlenmeye karar verirler. Ancak hayat şartları nedeniyle iki tarafın aileside karşıdır. Maddi imkansızlıklar ve önlerindeki bin bir zorlukla mücadele etmeye başlayan iki genci trajik komik olaylar beklemektedir.
Yapım Ekibi
Yönetmen Ekibi
Kamera Ekibi
Post-Prodüksiyon
Işık Ekibi
Ses Ekibi
Seslendirme
balabangür
16 Ağustos 2018 10:54Kiracı, gülen adam, düttürü dünya ve öğretmenden sonra kiralık ev ve geçim sorununu dönemi içinde yansıtan seyre değer güzel bir film. O dönemdeki deodorant ve çiçek reklamını hatırlıyorum ve filmde de kullanmışlar. Bu film de çok iyi oynayan Ayşegül Uygurer hanımın sonraki zamanlarda bir çıkış yakalayamamış olması çok garip. Bence rolunu çok iyi oynamış tam oturmuş.
Cevap YazSarpBayhan
16 Ağustos 2018 02:44Yakışıklı, Kemal Sunal'ın sevdiğim filmlerinden biridir. Ancak filmi sadece komedi filmi olarak algılamak yanlış olur. Film evsizlik sorununa dikkat çekiyor. Bu filmin bende güzel birde anısı vardır. Seksenli yıllarda çocuk olanlar bilir sinema izlemek için video filmleri kiralamak modaydı. Rahmetli eniştem video kurduğumuz bir akşam İbrahim Tatlıses'in filmiyle beraber Kemal Sunal'ın yakışıklı filmini getirmişti ailecek izlemiştik. O yüzden severim bu filmi.
Cevap YazAlınYazısı
10 Şubat 2017 13:12Müzik filme şahane uymuş. Kemal Sunal'ın olgunluk ve yaptığı rol. kırk yaşına gelip evde kalmış birinin verdiği etkiyle, izleyiciye aynı duyguyu yansıtıyor. Tabiki filmde verilen mesaj geçim zorluğu ve yaşam telaşı Tıpkı Kiracı filmindeki gibi. Ayşegül Uygurer Aliye rolüyle çok başarılıydı. Sapık dede, Kahvede zaman öldüren baba, kumarcı abi gibi karakterler bir dönemin yaşanmış ve hala yaşanıyor olan sorunları. Final kısmındaki mutsuz sonda ayrı bir mesaj niteliğinde. Artık bir evimiz var, Cezaevi dediğinde. Hiçbir sorunun düzelmediğinin ve düzelemeyeceğinin kanıtı olsa gerek.
Cevap Yazmansuryıldırım
17 Ekim 2015 17:32Film baştan sona kemal sunalın etkisiyle kendini izleten 80 lerin tadınıda veren tadında uzatmadan biten güzel bir film bora ayanoğluda başarılı bir film müziği yapmış film 80 lerdeki video döneminde çekildiği için biraz bu etkide filmde var kısaca film izlemeye değer iyi bir romantik komedi filmi.
Cevap Yazsholay
11 Ağustos 2015 21:37Öncede yazdigim gibi. Bu yillardan sonra rahmetlinin iyi filmi yok. Bence gereksiz cevrilmis bir film.
Cevap Yazmuslumfurkanaydogdu
19 Mayıs 2015 16:56Artık olgunlaşmış karakterlere bürünen Sunal’ın karakteriKiracıfilmindeki kadar ciddi değil. O eski filmlerinde sahip olduğu mizahtan kimi zaman küçük ışıklar yakıyor. O esprili o gülen yüzü yine bu filmde mevcut
Cevap Yazperformer
19 Kasım 2014 23:49Nedense bu filmi bıçkın filmi ile hep karıştırırım, ama bıçkın'a göre daha iyi bir film. Bu arada muharrem gürses'i müşfik kenter değil sezai altekin seslendirmiştir.
Cevap Yazvatansever10
22 Ekim 2014 12:15tuncer sevinin sarhoş karakterı oldukça ıyı...genel olarak sevdiğim bır fılm.ailece izlenebılecek
Cevap Yazjeremiekhan
9 Eylül 2013 12:20sunal ın ara sıra şaban rolüne kaydığı ama diğer andan bazı sahnelerde yaşına uygun bir rol sergilediği bir bakıma arada kalmış bir film olsa da filmin müzikleri ve sonu çok güzel
Cevap Yaz