Zorlu İkili (2 Guns) filmi için vizyon öncesi film eleştirisi...
02 Ağustos 2013

Bu hafta yeteri kadar aksiyon izlediğimi düşünüyorum. Ya da dur bakayım... Yok yok yetmez. Daha izleyeyim ben. Üstüne bu kadar güzel bir aksiyon filmiyse bence hava hoş. Daha faslasını bile izlerim ben hala. En çok sevdiğim şeylerden birisi de, aksiyon - komedi ve babamın her zaman söylediği gibi "kimin eli kimin cebinde belli değil" karışımı filmlerdir.

Gizli görevde çalışan narkotikten Bobby (Denzel Washington) ve orduda görev yapan Stig (Mark Whalberg), uyuşturucu karteline ait bir bankayı soymaya karar verirler. Asıl olay ise; bu iki karakterin de gizli bir görevde olduklarını bilmemelerinden geliyor. Bankadaki paraların başkasına ait olduğunun anlaşılması ile de iş çığırından bütünüyle çıkıyor artık.

Filmin fragmanlarını izlediğimde öylesine yapılmış bir film izlenimi vermişti bana ama filmi izleyince ne kadar yanıldığımı anladım. Çok hoş bir film olmuş "Zorlu ikili". Her dakikasını keyifle izledim. Bobby karakterine can veren Denzel Washington jestlerini çok iyi kullanmış. Özellikle çete üyesi gibi gözükmeye çalışırken yaptığı hareketler ve polis kimliğini kullandığı zamanki hareketleri arasındaki fark nasıl iyi bir oyuncu olduğun gösteriyor. Mark Wahlberg'in de aşağı kalır bir yanı yok. Bütün oyuncular mükemmel oynamış. Bir an bile sıkılmadım filmden. Senaryo gayet akıcı ilerliyordu. Bir yerlerde kesin kötü bir şey vardır diye aradım ama bir türlü bulamadım. Filmin içine ara ara yerleştirilmiş espriler ve göndermeler de oldukça hoş.

Hep diyorum ya izleyecek film arıyorsanız gidebilirsiniz diye, "Zorlu İkili" öyle bir film değil. Kesinlikle izleyin. Pişman kalmayacaksınız. Bu senenin büyük sürprizlerinden biri bence. Zaman harcadığınıza değeceğini düşünüyorum.

İyi seyirler...

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)