Arif V 216'nın haftasında rakip film sayısı az.
05 Ocak 2018

2018 yılının ilk vizyon haftası olan 5 Ocak haftasında 4 yeni film gösterime giriyor. Cem Yılmaz'ın GORA ve AROG filmlerinin devamı niteliğindeki filmi Arif V 216'nın gösterime girdiği haftada ona rakip olmak istemeyen filmler kenara çekildiği için en az filmin gösterime girdiği haftalardan biri olarak kayıtlara geçiyor.

Arif V 216'nın yönetmenliği Kıvanç Baruönü yaparken Cem Yılmaz'a yıldızlar topluluğu eşlik ediyor. Robot 216'nın insan olmak için dünyaya geldiği filmde Arif yine bizi kahkahalara boğacak gibi duruyor.

Dan Bush'un yönettiği ve başrolünde James Franco'nun oynadığı Ölüm Odası'ysa bir soygun gerçekleştiren kardeşlerin başlarına bankada hiç beklemedikleri olayların gelmesi sürecini anlatıyor.

Haftanın çocuk izleyicileri ilgilendiren filmiyse Bobi: Dİkenlerin Gücü Adına. Hafızasını kaybeden bir kirpi ve ona hatırlamasını sağlamak için yardımcı olan arkadaşlarının maceraları küçükleri salonlara bekliyor.

Haftanın gösterime giren son filmi ise England is Mine. Mark Gill'in yönettiği film MAnchester'da geçiyor ve ünlü rock sanatçısı Morrisey'in hayatından kesitler sunarak ilham kaynaklarına değiniyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)