Bu sene de iddialı filmler geliyor
24 Ocak 2018

!f İstanbul hayat veren hikâyelerle geliyor!

İş Bankası Maximum Kart'ın ana partnerliğinde düzenlenecek 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin basın toplantısı bugün Soho House İstanbul'da yapıldı. 36 ülke ve 120 yönetmenden toplamda 111 filmin gösterileceği !f İstanbul"Phantom Thread"den "Lady Bird"e, "The Disaster Artist"ten "Professor Marston & The Wonder Women"a, yılın merakla beklenen filmlerinin Türkiye galalarına evsahipliği yapacak; yenilenmiş kopyasıyla "Sevmek Zamanı"Ara Güler'in kayıp filmi "Kahramanın Sonu", 3D bilimkurgu "Prototype" gibi özel gösterimleriyle de sinefillerin ilgi odağı olacak. İstanbul eğlence hayatına alternatif !f music etkinlikleri, jde Ar ve Tuğrul Eryılmaz'ın !f İstanbul'a özel sohbeti ve hayat verecek etkinlikleriyle çok konuşulacak olan festival, 15 Şubat'ta İstanbul'da başlıyor, 1-4 Mart tarihlerinde de Ankara ve İzmir'e uğruyor!

İş Bankası Maximum Kart'ın ana partnerliğinde gerçekleşecek 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin basın toplantısı bugün Soho House İstanbul'da yapıldı. Festival direktörleri Serra Ciliv ve Pelin Turgut'un !f 2018'in temasını ve programını tanıttıkları toplantıya, !f İstanbul ana partneri İş Bankası Maximum Kart adına Bireysel Bankacılık ve Pazarlama bölümü Birim Müdürü Seçil Ünlüsoy Taşarkan da konuşmacı olarak katıldı.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)