Film, 23 Şubat 2018'de vizyonda!
06 Şubat 2018

"GÖREVİMİZ TATİL" EKİBİ KARAVANLA MANGAL YAPTI! 

23 Şubat'ta sinema salonlarında tatil havası estirecek "GÖREVİMİZ TATİL" filminin oyuncuları bir araya gelip mangal yaptı. Vizyon heyecanı yaşayan oyuncular ve filmin yönetmeni Murat Şeker, filmdeki karavanda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Murat Şeker, Demet Akbağ, Zafer Algöz, Deniz Altan, Ali Keçeli, Özlem Türkad, Enis Arıkan, Sinan Çalışkanoğlu ve Onur Dilber, hem filmdeki gibi mangal yaptılar, hem de aile sohbeti tadında bir basın toplantısı gerçekleştirdiler.

HEPİMİZİN BİLDİĞİ BİR AİLE

Demet Akbağ karakterini ve filmi şu cümlelerle anlattı: "Türkan Mutlu bildiğimiz klasik bir Türk annesi, ailesini çekip çeviren, iki çocuğuna yemeğini pişiren, bir yandan fazlasıyla temizlik takıntısı olan bir kadın. Bu hayat döngüsünün içinde bir bakıyor ki aslında aile içinde büyük bir iletişimsizlik var. Birlikte tatile hiç çıkmadıkları gibi evde bile otururken iletişim sorunu yaşayan bir aile. Bu gidişe bir dur diyelim, teknolojiden uzak, baş başa doğal bir ortamda tatil yapalım diye ailesiyle yollara çıkıyor. Ben gerçek ve hayatta karşılığı olan hikayeleri seviyorum, hepimizin bildiği tanıdığı bir aile. Samimi bir iş yaptığımıza ve bizi sevenleri mutlu edeceğimiz bir film yaptığımıza inanıyorum. " dedi.

CEBİMDE 9 BOĞUMLU MARDİN AKREBİ TAŞIYORUM

Zafer Algöz ise filmle ilgili şu cümleleri kurdu: "Cebinde 9 boğumlu Mardin akrebi taşıyan pinti bir babayı canlandırıyorum. Tatil lüks müdür ihtiyaç mıdır sorusundan yola çıkarak çektik bu filmi. Çok eğlenceli bir sinema filmi  yaptık. Çoktandır ismini duyduğum bir türlü gidemediğim yerde çektik Birgi Köyü. Birgi'deki Herkese çok çok teşekkür ederim.

Yönetmen Murat Şeker de "Onur Dilber'in, Sinan Çalışkanoğlu'nun,  Zafer Algöz'ün ve Demet Akbağ'ın olduğu filmde kahkaha garanti mi diye soruyorsak ben bu mesleği bırakıyorum" diyerek kahkahanın haberini verdi. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)