Serra Yılmaz ve filmin oyuncularından Belçim Bilgin, Serkan Altunorak, Leyla Lydia Tuğutlu ve Şükrü Özyıldız 6. Seans'ın konuğu oldu.
06 Şubat 2018

Her hafta, sinemaseverlerle yeni bir röportajla YouTube'da çıkan "Deniz Ali Tatar'la 6. Seans"; vizyona giren filmler, oyuncular, yönetmenler, festivaller ve sinemaya dair merak edilen gelişmelerle yerini alıyor. Yeni bölümlerde ise merakla beklenen "Cebimdeki Yabancı" ekibi konuk oluyor!

Ferzan Özpetek'in bu kez yapımcı kimliğiyle yer aldığı ve başarılı oyuncu Serra Yılmaz'ın ilk kez yönetmen koltuğuna geçtiği ve İtalyan film Perfetti Sconosciuti den uyarlanan "Cebimdeki Yabancı" filmini; yönetmeni Serra Yılmaz ve oyuncularından Belçim Bilgin, Serkan Altunorak, Leyla Lydia Tuğutlu ve Şükrü Özyıldız 6. Seans programında anlattı.

Serra Yılmaz, bu filmi yönetirken en büyük destekçisinin Ferzan Özpetek olduğunu ve Özpetek olmasa bu işe girmekten çekinebileceğinden bahsetti. Ayrıca oyuncu kadrosunun çok iyi olduğundan bahseden Yılmaz, hayal ettiği bir kadroyla çalıştığını söyledi. Yeni teknolojiyle akıllı telefonların herkesin hayatında olduğundan bahseden Belçim Bilgin, izleyicinin filmi izledikten sonra telefonla neden bu kadar yakın bir bağ kurduğunu kendi içinden soracağını söylerken, Serkan Altunorak ise düşündüren bir film yaptıklarını ve filmi izleyen çiftlerin birbirlerine daha net bakacaklarından bahsediyor. Leyla Lydia Tuğutlu, bir oyuncun yönetmenlik yapıp sette oyuncuyla daha kolay empati kurduğundan ve Serra Yılmaz'ın doğru noktalardan yönlendirdiğinden bahsederken, Şükrü Özyıldız oyuncu kadrosunun film için iyi bir dinamizm oluşturduğunu ve filmin tartışmanın filmi olduğunu söylüyor.

Deniz Ali Tatar, 6.Seans programıyla YouTube kanalında daha birçok film, oyuncu ve yönetmenle buluşmaya devam ediyor. Tatar'ın YouTube kanalından daha birçok röportaja ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/channel/UClHTrBzgdhbCKCM5L0zI4jQ

Belçim Bilgin & Serkan Altunorak

https://www.youtube.com/watch?v=33zYJsk6k6k

Leyla Lydia Tuğutlu & Şükrü Özyıldız

https://www.youtube.com/watch?v=82Owwuizfbc

 Serra Yılmaz

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)