İş yoğunluğu arasında tatil planları için önerimize bir göz atınız
08 Şubat 2018

Sinema serüveninin arasında sizlere Sinematürk olarak keyifli vakit geçirebileceğiniz, projelerinizi senaryolarınızıoluşturacağınız ve belki de film çekeceğiniz enfes bir mekan sunmak istedik. Filmlerin arasında, tatil planlarınızı yaparken bu yazımıza da bir göz atmanızı öneririz. 1 hafta boyunca sizlere tanıtacağımız yer Marmaris'te bulunan Joya Del Mar Hotel.

Mutlu bir tatilin ilk akla gelen ismi JOYA DEL MAR HOTEL.

Tatilinizi stresten uzak, mutluluğa yakın geçirmeniz için dünyanın incisi Marmaris'te özel bir koyda konumlan otel, dalgaların sesleri ile uyanmanız, önce yeşili sonra maviyi görmeniz için cennet bir köşede Adaağzı'nda.

Dört mevsim açık olan otel, geniş odaları, mükemmel mutfağım ile sizin için kusursuz bir tatil planı. Sıcak iklimi sevenlerin tercihi olan Marmaris, dinlendirici bir tatil için ideal. Denize sıfır muhteşem konumuyla dikkat çeken JOYA DEL MAR HOTEL, körfez ve dağ manzarasıyla çevrilmiş özel bir tesis.

Otelin özel yat iskelesi sayesinde ziyaretçiler otele denizden de ulaşabiliyor. Şık bir tarzda döşenmiş odalar bahçe, dağ veya deniz manzarasına sahip olup, konuklara vakit geçirmekten zevk alacakları bir ortam sunuyor. Butik otelin özel plajından Ege'nin masmavi sularında yüzebilir, ya da palmiye ağaçlarıyla çevrili otel havuzunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Açık havada edeceğiniz kahvaltıda sabah güneşinin sıcaklığı içinizi ısıtacak. Joya Del Mar Spa'da ruhunuzu dinlendirecek bakımlar ile günün yorgunluğunu atacak, tatilin keyfine doyamayacaksınız.

4 mevsim sizleri bekleyen otel için ayrıntılı bilgiyi http://joyadelmar.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)