9 Şubat haftası 5 yeni film vizyonda
09 Şubat 2018

Bu hafta 5 farklı türde 5 film izleyeciyi salonlara bekliyor. Ondan evvel Arif V 216, Labirent: Son İsyan, Ölümlü Dünya ve bol Oscar adaylığı bulunan Three Billboards outside Ebbing Missouri gibi filmlerin gösterimine devam ettiğini belirtelim.

İlk önemli ve iyi gişe yapması beklenen filmin Özgürlüğün Elli Tonu olduğunu söyleyebiliriz. Serinin üçüncü filmi kışkırtıcı ikilinin hikayesini anlatmaya devam ediyor. Haftanın animasyon sevenleri ve küçük izleyicileri ilgilendiren filmiyse Leo da Vinci: Mona Lisa Hikayesi. Bir hazine peşinde koşan kahramanlar, izleyicilere eğlenceli dakikalar vaat ediyor.

Haftanın iki yerli yapımı var. Bunlardan biri Güzel Dam Süreyya filmi. Yıllarca spor programlarında dillendirilen, komik videoları milyonlarca taraftara ulaşan Beşiktaş malzemecisi Süreyya bir belgeselle karşımıza çıkıyor. En büyük hayalini gerçekleştiren Süreyya'nın belgeselini tüm sporseverler ama özellikle Beşiktaşlı izleyiciler kaçırmamalı.

Haftanın diğer yerli filmine gelince karşımızda Şahan Gökbakar'ı ve Kayhan filmini görüyoruz. TV programlarında tıpkı Recep İvedik gibi çok yer verdiği karakterlerden biri olan Kayhan şimdi beyaz perdede. Yönetmenliğine de Togan Gökbaka'ın yaptığı film bakalım nasıl bir gişe başarısı elde edecek.

Haftanın son filmi aynı zamanda haftanın önerisi. Have a Nice Day adlı animasyon eğlenceli değil tam bir suç draması olarak karşımızda. Sevgilisinin ameliyatı için patronun yüklü miktar para çalan bir adamın peşinde düşüldüğü hikaye bir gecede geçiyor. Animasyon olmasına rağmen güçlü bir suç filmi olan Have a Nice Day, aynı zamanda 67. Berlin Film Festivali'nin açılış filmlerindendi.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)