Çekimleri Almanya'da süren Adı Zehra setinde Çamcı'ya ilgi büyüktü
20 Şubat 2018

ZEYNEP ÇAMCI'YA UZAKDOĞULULARDAN YOĞUN İLGİ


Çekimleri Almanya'nın Frankfurt kentinde başlayan Adı Zehra dizisinin başarılı oyuncusu Zeynep Çamcı, Avrupa'da Uzakdoğulu hayranlarının istilasına uğradı.

İki annenin dramını farklı biçimde ele alan Adı Zehra dizisinin çekimleri Almanya'nın Frankfurt kentinde başlayarak, İstanbul'da devam etti. Almanya çekimlerinde seti ziyaret ederek Zeynep Çamcı ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayan oyuncu, tüm hayranları ile tek tek fotoğraf çektirdi. Avrupalı hayranlarının yanı sıra Uzakdoğulu hayranları ile de fotoğraf çektiren başarılı oyuncu, "Beni en çok Almanya'da Uzakdoğulu hayranlarımla karşılaşmak şaşırttı. Adı Zehra, Frankfurt'da tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen, 22 yaşındaki Zehra'nın, Almanya'daki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden hikayesini anlatıyor" dedi.
FOX'un merakla beklenen, yapımcılığını NTC Medya/Mehmet Yiğit Alp'inüstlendiği, yönetmen koltuğunda Taner Akvardar'ın oturduğu, senaryosu Bekir Baran SıtkıMurat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu tarafından kaleme alınan "Adı: Zehra" dizisi, 24 Şubat Cumartesi saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)