Gala 21 Şubat'ta gerçekleşecek
20 Şubat 2018

2017'YE DAMGASINI VURAN BENİ ADINLA ÇAĞIR 21 ŞUBAT VİZYON GALASI İLE SEYİRCİYLE BULUŞUYOR!

Imdb'de tüm zamanların en iyi filmleri arasında 176. sırada olan ve 4 dalda Oscar® Adaylığı ile beraber toplam 170 adaylık ile 46 ödülün sahibi olan Beni Adınla Çağır / Call Me By Your Name, 23 Şubat'ta BİR FİLM dağıtımı ile vizyona girerek seyirciyle buluşuyor.

Film 21 ŞUBAT'ta Kadıköy Sineması'nda vizyon galası ile seyircileri unutulmaz bir sinema deneyimine çağırıyor. Saat 19:30'da gerçekleşecek gösterim sonrası Bant Mag ile birlikte Kadıköy Bant Mag. Havuz / BİNA'da filmin ruhunu yansıtan müziklerle dolu bir partiyle geceye devam ediyor.

1983 yazının kuzey İtalya'sında bir rüya gibi geçen film, deneyimli seyirciler için muhteşem bir nostalji yaratırken, genç seyircileri de dönemin ve mekanın atmosferi ile büyülemeyi başarıyor. Kuvvetli senaryosu, güçlü oyuncuları, kullandığı mekan ve müziklerle Beni Adınla Çağır sinema sanatında adeta bir doruk noktası!

 

Film Hakkında:

Yönetmen: Luca Guadagnino

Oyuncular: Armie Hammer, Timothée Chalamet

Dağıtım: Bir Film

Ülke: ABD & İtalya

Süre: 132 dk.

 

Özet: 1983 yazında, İtalya'nın kuzeyinde 17 yaşındaki Amerikalı Elio Perlman (Timothée Chalamet) günlerini, ailesinin 17. yüzyıldan kalma villasında geçirmektedir. Miskince notaların kopyasını çıkarıp, arkadaşı Marzia (Esther Garrel) ile flörtleşmektedir. Bir gün, doktora tezi üzerinde çalışan 24 yaşındaki Oliver (Armie Hammer) Greko-Roman kültür alanında çalışan Elio'nun babasına (Mark Stuhlbarg) yardım etmek için yanlarına gelir. Elio ve Oliver kısa bir süre içinde bu yazın, hayatlarını sonsuza dek değiştireceğini fark ederler. BENİ ADINLA ÇAĞIR'ı Luca Guadagnino yönetti ve senaryosunu James Ivory, André Aciman'ın romanından esinlenerek yazdı.

 

Online bilet alımı için: https://www.biletiva.com/seats/KADIKOY_SINEMASI/576423

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)