Akbank Sanat, 27 Şubat Salı günü saat: 19.00'da "Macarlar"ı izleyicilerle buluşturuyor.
21 Şubat 2018

"MACARLAR" AKBANK SANAT SİNEMA KUŞAĞI'NDA

Şubat ayı boyunca Macar ve dünya sinemasının en önemli yönetmenlerinden Zoltán Fábri'nin filmlerine evsahipliği yapan Akbank Sanat, 27 Şubat Salı günü saat: 19.00'da ünlü yönetmenin 1978 yılı yapımı filmi "Macarlar"ı izleyicilerle buluşturuyor.

İkinci Dünya Savaşı'nın başladığı günlerde evlerinden çok uzağa, Almanya'ya göç eden bir grup Macar işçisinin hikayesini anlatan filmi, Macarca orijinal ve Türkçe alt yazılı olarak ücretsiz olarak izleyemek için gösterimden bir saat önce Akbank Sanat Danışma'dan film davetiyelerini temin edilebilirsiniz.

ETKİNLİK: Akbank Sanat Sinema Kuşağı - Macar Sineması'ndan Bir Usta: Zoltan Fabri

MACARLAR (Magyarok)

Tarih: 27 Şubat 2018 Salı saat: 19.00

Yönetmen: Zoltán Fábri

Oyuncular: Koncz Gábor, Pap Éva, Bihari József

Yapım ve Format: Macaristan, 1978, 107', DVD

Ödüllü yönetmen Zoltán Fábri'nin bu filmi, İkinci Dünya Savaşı'nın başladığı günlerde evlerinden çok uzağa, Almanya'ya göç eden bir grup Macar işçisinin hikayesini anlatıyor. Savaşın gerçekleriyle yüzleşmeye başlayan Macarlar acaba evlerine dönebilecekler mi?

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)