1967'den beri hizmet veren sinema artık Başka Sinema ailesine katılıyor
21 Şubat 2018

1967 YILINDAN BERİ İSTANBULLULAR'A HİZMET VEREN

KADIKÖY SİNEMASI BAŞKA SİNEMA AİLESİNE KATILIYOR!

 

50 seneyi aşkındır Kadıköylü sinemaseverlere hizmet veren, kapıları sokağa açılan ve iç tasarımıyla açıldığı dönemde İtalya'dan tasarım ödülüne layık görülen KADIKÖY SİNEMASI Başka Sinema'yla beraber alternatif film izlemek isteyenlerin yeni buluşma noktası olacak.

1964 senesinde tiyatro olarak tasarlanan salon, 1968 - 1980 seneleri arası kışları sinema olarak hizmet verdi, yaz aylarında da Devekuşu Kabare Tiyatrosu, Nisa Serezli-Tolga Aşkıner Tiyatrosu, Nejat Uygur ve Dostlar Tiyatrosu'na ev sahipliği yaptı. 320 kişilik büyük salonuna, 2002 senesinde 55 kişilik küçük salonun da eklenmesiyle Kadıköy Sineması hem kapasitesini artırdı hem de izleyicilere sunduğu film sayısını artırma imkanına kavuştu. Yakın zamanda sinema dışında fuaye alanını da galeri ve kafe olarak seyircilerin hoşça vakit geçirebileceği bir yer olarak geliştirmeyi amaçlayan Kadıköy Sineması çok yönlü bir kültür merkezi olarak Başka Sinema filmlerinin takip edilebileceği ve alternatif sinema etkinliklerine evsahipliği yapan bir mekan olacak.

21 Şubat'ta Beni Adınla Çağır / Call Me By Your Name filmi Başka Sinema'yla vizyon galasını yapacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)