Hazal Kaya ve Hilal Saral, Beyond24 Istanbul'da!
27 Şubat 2018

Hazal Kaya ve Hilal Saral, Beyond24 Istanbul'da!


3-4 Mart'ta gerçekleşecek Türkiye'nin ilk

Film Endüstrisi Konferans Serisi'nde Ünlü Hazal Kaya ve Yönetmen Hilal Saral "Film Endüstrisinde Kadın Olmak'' isimli panelde bir araya geliyor

Ne kadar roket yapmıyor olsak da film yapmak, sektörde kendine yer bulmak zor iş. Çoğumuz, tutkuyla başladığımız bu işi zor yollardan öğrendik, öğreniyoruz.

Beyond24 tam da bu öğrenmeyi hızlandırmak ve kolaylaştırmak üzerine kuruldu. çünkü bilgiyi ve tecrübeleri paylaşmanın önemli olduğuna ve paylaştıkça daha iyi işler yapılabileceğine inanıyoruz.

Beyond24, 3-4 Mart 2018'de ilk kez alanında uzman tüm endüstri profesyonellerini eğitim amacıyla bir araya getiriyor. Konferans, atölye, ustalık sınıfları ve panellerle dolu içeriğiyle 2 gün boyunca bilgi paylaşımının yapılacağı Beyond24 aynı zaman iş olanaklarının ve işbirliklerinin kapısını aralamak üzere ''Kariyer Alanı'' nı da hayata geçiriyor.

Kariyer Alanında yer alacak şirketler ile katılımcılar birebir tanışma ve görüşme şansı yakalayacak. Sektörün değişik iş kolları ve kariyer fırsatları ile ilgili bilgi almayı kolaylaştıran Kariyer Alanı, sektörde iş arayan kişiler ve yeni elemanlarını bekleyen şirketler için buluşma noktası olacak.

Yavuz Turgul, Tony Gatlif, Engin Alkan gibi ustalar verecekleri derslerde; 1000 Volt, BluTv, Orion, Başka Sinema, 70x100, Beyoğlu Sineması, Contentine gibi şirketler ise Kariyer Alanında sizleri bekliyor olacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)