Horizon International'dan bir sinema kitabı daha
28 Şubat 2018

Horizon International - Agah Özgüç işbirliğiyle bir sinema kitabı daha raflardaki yerini aldı. Kitabın arka kapağında şu vecizelere yer verildi:

'Ondokuz aylık mecburi bir ayrılıktan sonra 'Milliyet'teki yerimize bugün kavuşuyoruz. Aradan tam iki sinema mevsimi geçti.Bu arada biz de, görevimiz sırasındaki izinlerimizde, tatillerimizde 'gediğimizi' kapayabilmek gayesiyle, durmadan sinemaya gitmiş, ilgi değer filmleri mümkün olduğu kadar kaçırmamaya çalışmıştık.O sırada aldığımız notları, bu sütunda okuyucularımıza da nakletmekle işe başlamak istiyoruz.

Biliyoruz ,bugüne kadar sinema anlayışımızın uyuşamadığı okuyucularımız arasında,daha şimdiden itirazlara başlayacak olanlar çıkacaktır.

Eski günlerdeki gibi, yine pek iltifatkar edalar taşımayan mektuplar da almaya başlayacağız.Büyük tirajlı bir gazetenin film tenkidcisi için üzüntü verici şeyler değil bunlar.Madem ki kültür, dünya görüşü, zevk gibi yönlerden insan kitlelerini yeknesak kabul etmek mümkün olamıyor, düşüncelerimizi beğenenler kadar beğenmeyenlerin de çıkacağı gayet tabii.''

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)