Ana dallarda ödül alan 10 film Digitürk ekranlarında
06 Mart 2018

90. Oscar Ödülleri'nde tüm ana kategoriler dahilinde ödül alan 10 yapım Digiturk'te

Aralarında en iyi film dahil 4 Oscar alan "Suyun Sesi" (The Shape of Water), 3 dalda Oscar'a layık görülen "Dunkirk" ve ikişer Oscar kazanan "Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı" (Blade Runner 2049), "En Karanlık Saat" (Darkest Hour), "Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri" (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) ve "Coco"nun yer aldığı 10 film Digiturk'te filmseverlerle buluşacak.


En iyi ve en güçlü yapımların adresi Digiturk, Oscar'da ödül alan filmleri evinize getiriyor. 90. Oscar Ödül Töreni'nde farklı dallarda ödül kazanan 12 filmden 10'u Digiturk ekranlarında sinemaseverlere merhaba diyecek.

4 Oscar'lı "Suyun Sesi" (The Shape of Water) Digiturk'te


"En İyi Film", "En İyi Yönetmen", "En İyi Film Müziği" ve "En İyi Prodüksiyon Tasarımı" kategorilerinde ödüllerin sahibi olarak geceye damgasını vuran "Suyun Sesi" (The Shape of Water) filminin yanı sıra; "En İyi Görüntü Yönetimi" ve "En İyi Görsel Efekt" ödüllerini kazanan "Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı" (Blade Runner 2049); "En İyi Erkek Oyuncu", "En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı" ödüllü "En Karanlık Saat" (Darkest Hour); "En İyi Kadın Oyuncu" ve "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" kategorilerinde ödül alan "Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri" (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri); "En İyi Özgün Şarkı" ve "En İyi Animasyon Filmi" dallarında ödülün sahibi olan "Coco"yapımları Digiturk'te olacak.

Bununla beraber "En İyi Uyarlama Senaryo" kategorisinde ödül alan "Beni Adınla Çağır" (Call Me By Your Name) ve "En İyi Kostüm Tasarımı" dalında ödülün sahibi olan "Phantom Thread" yine sinema tutkunları ile Digiturk'te buluşacak.


Dunkirk Digiturk farkıyla ekranda

"En İyi Ses Kurgusu", "En İyi Ses Miksajı" ve "En İyi Film Kurgusu" dallarında ödül alan "Dunkirk" de Digiturk'te yayınlanıyor. "En İyi Özgün Senaryo" ödülünü kazanan "Kapan" (Get Out) yine sinemanın adresi Digiturk'te olacak. "Yabancı Dalda En İyi Film" Oscar'ı kazanan "Muhteşem Kadın" (A Fantastic Woman) ise yakında Digiturk'te yayınlanacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)