Görevimiz Tatil filminde de Moğollar imzası var
07 Mart 2018

MOĞOLLAR, MURAT ŞEKER'İ YENİ FİLMİNDE DE YALNIZ BIRAKMADI

1967 yılında kurulan ve bu sene 50. yılını kutlayan Moğollar, Murat Şeker'i son filmi "Görevimiz Tatil"de de yalnız bırakmadı. Cahit Berkay ve Serhat Ersöz, filmde 'Kapalı Çarşı' şarkısını tekrar çaldı. Murat Şeker, 2006 yılında çektiği ilk uzun metrajı "İki Süper Film Birden"le başlayarak, tüm filmlerinde Moğollar'la çalışma geleneğini Görevimiz Tatil'de de sürdürdü.

MURAT ŞEKER'DEN MOĞOLLAR'A TEŞEKKÜR!

Murat Şeker efsane grup Moğollar'a şu cümlelerle teşekkür etti: "Moğollar, 1967 yılında beş gencin bir araya gelmesiyle kuruldu. Türkiye'deki rock müziğini bugüne kadar ilmek ilmek dokudu ve geniş kitlelerce sevilmesini sağladı. Bizlere iyi ve kaliteli müziğin ne olduğu her defasında hatırlatan Moğollar grubunun 50. Yılını kutlarız. İyi ki varlar".

FİLMİN MÜZİKLERİ SERHAT ERSÖZ'DEN!

Kahkaha dolu aile komedisinin, kulakların pasını silen müzikleri de Serhat Ersöz imzalı.

"GÖREVİMİZ TATİL"in senaryosu Çakalllarla Dans serisinin de yönetmeni  Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi'ye ait. SugarWorkz ve Taff ortak yapımı "Görevimiz Tatil" sinemalarda! 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)