37. İstanbul Film Festivali'nin biletleri 24 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor.
21 Mart 2018

37. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ BİLETLERİ

 24 MART CUMARTESİ GÜNÜ SATIŞA ÇIKIYOR

 

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, bu yıl Vodafone Red sponsorluğunda düzenlenen 37. İstanbul Film Festivali'nin biletleri 24 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor.

 

Sinemaseverler biletlerini 24 Mart Cumartesi günü 10.30'dan itibaren Biletix satış kanalları ile Atlas ve Rexx sinemalarında açılacak gişelerden satın alabilirler. Festival biletleri bu yıl da hizmet bedeli eklenmeden, tüm satış kanallarında aynı ücretlerle satışa sunulacak.

 

6-17 Nisan tarihlerinde yapılacak 37. İstanbul Film Festivali, 198 uzun metrajlı ve 12 kısa filmden oluşan zengin programıyla festival takipçileriyle buluşuyor. Festival kapsamında 12 günde, 18 bölümde 43 ülkeden 218 yönetmenin toplam 210 filmi gösterilecek. Festivalde film gösterimlerinin yanı sıra konuk yönetmen ve oyuncuların katılımıyla gerçekleştirilecek sohbetler, konserler, sergiler ve özel etkinlikler de yer alacak.

 

Festivali, yenilenen tasarımıyla film.iksv.org'dan takip edin

 

37. İstanbul Film Festivali programıyla ilgili tüm bilgilere film.iksv.org'dan ulaşılabilir. Festival seyircilerinin programlarını daha kolay yapabilmesi için, web sitesinde bulunan programda yer alan filmler, 64 kategoriden etiketlerle işaretlendi. Bu etiketler sayesinde seyirciler beğendikleri tür veya kategorideki filmleri daha kolay ayırt edebilecek ve programlarını kolayca yapabilecekler.

 

Ayrıca, İstanbul Film Festivali boyunca festival etkinliklerinden haberler, konuklarla yapılmış özel röportajlar ve içerikler de web sitesindeki "Festival Günlüğü" bölümünden takip edilebilecek.

 

Festival programı ve filmler hakkında detaylı bilgi için festival kataloğu satışta

 

Festivalde gösterimi yapılacak filmler ve etkinliklerle ilgili ayrıntılı bilgileri, festival çizelgesini ve sinemaseverlerin ihtiyaç duyacakları tüm ayrıntıları içeren festival kataloğu, Atlas, Rexx ve Kadıköy sinemaları ve İKSV'den 8 TL'ye satın alınabilir.

 

Bilet fiyatları

 

İstanbul Film Festivali'nde biletler hafta içi 19.00 ve hafta sonu (11.00, 13.30, 16.00, 19.00) tam 22 TL; öğrenci ile 65 yaş ve üstü sinemaseverler için ise 15 TL'den satışa sunuluyor. Tüm 21.30 seansları ise 22 TL.

 

Hafta içi gündüz seansları (11.00, 13.30, 16.00) ve Pera Müzesi'nde yapılacak gösterimlerin tümü yalnızca 8 TL.

 

Hafta içi gündüz seansları öğrenciler için 1 TL

 

Festivalde hafta içi 11.00, 13.30 ve 16.00 seanslarında sınırlı sayıda koltuk, öğrenciler için 1 TL üzerinden satışa sunuluyor. Uygulamanın gerçekleştirilmesine katkı sağlayan hamilerin listesi film.iksv.org adresinde yer alıyor. 1 TL'lik öğrenci biletlerinden satın alan izleyicilerin salon girişlerinde öğrenci kimliklerini göstermeleri zorunludur ve bu uygulama kapsamındaki biletler ise kapasiteyle sınırlıdır.

 

İKSV'nin tüm etkinliklerini destekleyen Lale Kart üyeleri için festivalin son gününe kadar indirimli biletler 

 

Üyelikleriyle İKSV'nin sene boyunca gerçekleştirdiği tüm etkinlikleri destekleyen Lale Kart üyeleri, her zaman olduğu gibi festival biletleri için ön satış ve %25'e varan özel indirimlerden yararlanacak. Öncelikli biletler, Atlas ve Rexx sinemalarının yanı sıra Lale Kart İletişim Merkezi ve Biletix web sitesinden (www.biletix.com) ve Biletix satış noktalarından alınabilir.

 

İKSV tarafından 2002 yılından bu yana sürdürülen Lale Kart üyelik programı, beş farklı kategoride bir araya getirdiği 4500'ü aşkın kültür sanat dostuna, vakfın düzenlediği etkinliklerde ayrıcalık ve öncelik sağlıyor. Lale Kart üyeleri İKSV'ye katkı sağlarken, festival etkinliklerindeki indirimlerin yanı sıra İstanbul'da birçok farklı kültür, sanat ve yaşam mekânında indirimlerden de faydalanabiliyor. Ayrıntılı bilgi için: http://www.lalekart.org/

 

Vodafone Red ve Freezone'lulara bir bilet aldığında ikincisi hediye olacak

 

Vodafone Red ve FreeZone'lular, bu yıl 24 Mart-19 Nisan tarihleri arasında, 37. İstanbul Film Festivali gösterimleri için Biletix.com ve festival gişelerinden bir bilet aldığında ikincisi hediye olacak. Hediye biletler stoklarla sınırlıdır. Hafta içi gündüz seanslarında öğrenciler için sınırlı sayıda olan 1 TL'lik biletler bu kampanyaya dâhil değildir.  

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)