Sundance'dan ödülle dönen Kelebekler basın gösterimi düzenledi
22 Mart 2018

Daha evvel Gişe Memuru ve Sarmaşık filmleriyle büyük başarı yakalayan Tolga Karaçelik, son filmi Kelebekler ile Sundance'dan ödülle dönmüş ve heyecan yaratmıştı. 37. İstanbul Film Festivali yarışma filmlerinden biri de olan film 30 Mart 2018 yılında ise genel gösterime girecek. Filmin basın gösterimi bugün ( 22 Mart ) Kanyon AVM Cinemaximum salonunda gerçekleştirildi.

Çok sayıda basın mensubu ve sinema yazarının salonu doldurduğu gösterime yönetmen Karaçelik ve başrol oyuncuları da katıldı. Filmden sonra Karaçelik uzun süre alkışlandı ve kısa bir konuşma yaptı. Film, 30 Mart 2018'de genel vizyonda ve 37. İstanbul Film Festivali'nde gösterilecek.

Yıllar sonra bir araya gelen üç kardeş: Cemal, Suzan ve Kenan... 30 yıl ayrı kaldıktan sonra, yıllardır haber almadıkları babalarından gelen bir telefon üzerine Hasanlar Köyü’ndeki evlerine giderler. Birbirini çok az tanıyan üç kardeş, köye vardıklarında babalarının öldüğünü öğrenirler. Cemal, Suzan ve Kenan acayipliklerle dolu bu köyde hem birbirlerinin hem kendilerinin hem de babalarının kim olduğunu anlama fırsatı bulurlar.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)