Bir grup lise öğrencisinin çektiği amatör film yakında görücüye çıkıyor
23 Mart 2018

Amatör uzun metraj aksiyon filmi!

Bir grup lise öğrencisi hiç bir kurum ve kişinin maddi desteği olmadan, tamamen kendi imkanlarıyla aksiyon dolu bir filme imza attılar. 

Ekibin kurucusu Egemen Karaca, lise hayatının ilk yıllarında kısa filmle ilgilenmeye başladı. Türkiye ve İzmir çapında iki kere derece alan genç yönetmen geçtiğimiz yılın yaz aylarında uzun metraj filme soyundu. Film, iki tetikçinin başından geçen dramatik ve macera dolu hayatlarının beklenmedik sonunu anlatıyor. Filmin süresi yaklaşık bir saat on dakika. Film çekimlerine 2017 yılının Temmuz ayında başlanıp, 2018'in Ocak ayında tamamlandı. Hiç bir destek olmadığından setteki çaydan, ışığa kadar her şeyi kendi imkanlarıyla yaptılar. Filmin yazarı, yönetmeni ve başrol oyuncusu Egemen Karaca'nın yanında başrolü iki isim daha paylaşıyor. Yusuf Akgün ve Hasan Karakurt. Hasan Karakurt filmde Beyazıt (Egemen Karaca)'ın en yakın arkadaşı rolünde. Yusuf Akgün ise filmdeki kötü karakterimiz. Ekip çoğunlukla lise öğrencilerinden oluşuyor.

Bu bağımsız filmi, genç sinemacılara destek olmak adına Fanatik Film Youtube kanallarında yayınlıyor. Pek yakında!

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)