Festivalden izlenmesi gereken 10 harika filmi sizler için derledik
23 Mart 2018

37. İstanbul Film Festivali biletleri yarın ( 24 Mart ) genel satışa çıkıyor. Yine harika bir program da bizleri bekliyor. Hem yarışma filmleri, hem özel bölümler ve elbette galalar yine yılın en önemli filmlerini ilk kez izleme fırsatı sunuyor. Bunun yanı sıra Cinemania bölümüyle ve özel Bergman 100 Yaşında bölümüyle de klasik filmleri perdede izleme fırsatı festival tarafından önümüze sunuluyor. Bergman filmlerini Türkiye'den yönetmenlerin bir sunumla anlatacak olması ve kendi sinemalarını nasıl etkilediği aktaracak olmaları ise harika olacak.

Bunun yanı sıra sinemamıza desteğini hiç esirgemeyen Köprüde Buluşmalar ve çeşitli organizasyonlar da yine sinemaseverleri bekliyor olacak. Özellikle Köprüde Buluşmalar sektörel anlamda oldukça önemli ve desteğinin yanında ileride karşımıza çıkabilecek harika yapımlarla önceden tanışma fırsatı sunuyor. Kısacası 12 gün boyunca sinemanın kalbi yine İstanbul Film Festivali'nde atacak.

Birbirinde muazzam onlarca film bizleri bekliyor. Muhakkak imkan olsa her filmi izleyip tulum çıkarmak isteriz ama bu imkan yok. Hatta işi yoğun olan sinemaseverler ya da yoğun tempodaki öğrenciler bu filmlerden eleme yapmak durumunda kalıyor. Bunu kolaylaştırmak için muhakkak önerdiğimiz 10 filmlik listeyi de alta ekleyelim ve güzel bir festival dileyelim

*Isle of Dogs / We / s Anderson

*Transit / Christian Petzold

*Touch Me Not / Adina Pintilie

*You Were Never Really Here / Lynne Ramsay

*Tuzdan Kaide / Burak Çevik

*Chien / Samuel Benchetrit

*Yol Kenarı / Tayfun Pirselimoğlu

*Youth / Feng Xiaogang

*Lean on Pete / Andrew Haigh

*Madeline's Madelin / Josephine Decker

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)