Renkli Balık “Yeni Dünyalar Kâşifi” 4 Mayıs'ta vizyona giriyor.
26 Nisan 2018

Renkli Balık Yeni Dünyalar Kâşifi

Senaristliğini ve yönetmenliğini Burhan Gün'ün üstlendiği Renkli Balık "Yeni Dünyalar Kâşifi" FİKRİGÜN FİLM ve BROS FİLM ortak yapımcılığı ile gösterime giriyor.

Tüm animasyon ve post prodüksiyon işlemleri Digiflame tarafından yapılan film, başarılı animasyon çalışması ile göz dolduruyor. Yaklaşık bir yılda tamamlanan film, 4 Mayıs 2018'de seyircinin beğenisine sunulacak. Filmin baş kahramanı Renkli'nin içinde yaşadığı akvaryumda; Kapadokya, Pamukkale, Galata Kulesi, Mardin Şehri ve Aspendos gibi önemli kültürel mekanlar esas alınarak tasarlanan proje, su altındaki fantastik dünyası ile seyirciye görsel bir şölen sunuyor.

RENKLİ ismindeki küçük balık, ailesi ve diğer deniz canlıları ile akvaryumda rutin yaşamını sürdürmektedir. Akvaryum dünyası ona oldukça sıkıcı gelmekte ve bu dünyayı aşıp yeni dünyalar keşfetmek istemektedir. Akvaryumun tüm düzeni MORGÖZLÜ AHTAPOT'un elindedir. MOR GÖZLÜ AHTAPOT, akvaryuma her gün gelen yemleri toplattırmakta ve en güzellerini kendisi almakta ve kalan yemleri de akvaryumda yaşayan balıklara azar azar dağıtmaktadır. RENKLİ, akvaryumun dışını keşfetmeye çalışırken akvaryumun içinde bulunduğu evin çocuğu DENİZ ile tanışır. İlk başta birbirlerinden çekinen ikili daha sonra oldukça sıkı arkadaş olurlar. RENKLİ, dış dünya ile ilgili öğrendiklerini akvaryum canlılarına anlatmaya başlar. Bu durum MOR GÖZLÜ AHTAPOT'u çok sinirlendirir ve RENKLİ ile MOR GÖZLÜ AHTAPOT arasında kaçınılmaz bir çatışma başlar. Biz de bu eğlenceli çatışma sırasında RENKLİ'yle beraber hem akvaryumun içindeki dünyaları hem de RENKLİ'nin gideceği yeni dünyaları izleme imkanına kavuşuruz.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)