Etkinlik 25 Mayıs Cuma günü düzenlenecek
23 Mayıs 2018

ÜMİT ÜNAL SON FİLMİ "SOFRA SIRLARI" İLE BİLGİ'DE


İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi programı ve Sahne Sanatları alanı tarafından düzenlenen çağdaş gösteri sanatları festivali Festival 408, yönetmen Ümit Ünal'ın son filmi "Sofra Sırları"nı sanatseverlerle buluşturuyor. BİLGİ santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi'nde gerçekleşecek film gösteriminin ardından katılımcılar, yönetmen ve yapımcılarla sohbet etme imkanı bulacak.


Ödüllü yönetmen Ümit Ünal'ın son filmi "Sofra Sırları"nın gösterimi, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi programı ve Sahne Sanatları alanı tarafından düzenlenen çağdaş gösteri sanatları festivali Festival 408 kapsamında yapılacak. 25 Mayıs Cuma günü, saat 18.00'da santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi'nde gerçekleştirilecek gösterimin ardından yönetmen Ümit Ünal, yapımcılar Sinan Yabgu Ünal ve Servan Güney ile filmin oyuncu kadrosundan BİLGİ İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Burcu Halaçoğlu; izleyiciyle film üzerine keyifli bir sohbet de gerçekleştirecek.

 
Film; sıradan bir ev hanımı ve iyi bir aşçı olan Neslihan'ın bir seri katile dönüşünü konu alıyor. Demet Evgar'ın başrol olarak yer aldığı film; Fatih Al, Alican Yücesoy, Fırat Altunmeşe, Ferit Aktuğ ve Burak Sergen gibi başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)