Adana'dan başvuru tarihleri hakkında açıklama geldi
19 Haziran 2018

25. Uluslararası Adana Film Festivali Duyurusu

Uluslararası Kısa Film Yarışması son başvuru tarihi 1 Temmuz 2018 olarak değişti.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce 22-30 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak 25.Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek ana kategorilerden olan Uluslararası Kısa Film Yarışması için daha önce 27 Temmuz 2018 olarak açıklanan son başvuru tarihi, yarışma başvurularının yoğunluğu nedeniyle 1 Temmuz 2018 olarak değiştirilmiştir. 

Değişiklik; yoğunluktan kaynaklı yaşanabilecek olumsuzlukların ortadan kaldırılması ve başvuruların daha doğru, hakkaniyetli değerlendirilebilmesine olanak tanımak amacıyla yapılmıştır.

Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ve Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması için daha önce 27 Temmuz 2018 olarak açıklanan son başvuru tarihi geçerliliğini korumaktadır...

Adana Kısa Film Yarışması'nın son başvuru tarihi ise daha önce açıklandığı üzere 20 Temmuz 2018'dir.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)