2019 yılında ilk uzun metraj filmi "Kumbara" ile karşımıza çıkmayı planlayan Ferit Karol, öncesinde çekeceği kısa film "Günlerin Ardından" için destek bekliyor.
05 Temmuz 2018

Kısa Film "Günlerin Ardından" Desteklerinizi Bekliyor 

2019 yılında ilk uzun metraj filmi olacak "Kumbara" ile karşımıza çıkmayı planlayan Ferit Karol, bunun öncesinde çekeceği kısa film "Günlerin Ardından" için desteklerinizi bekliyor.

Çekimleri Ağustos 2018'de başlayacak, başrolünde Nazlı Bulum, Murat Çelik ve Bengü Bektaş'ın yer alacağı kısa film projesinin, tamamlanmak için maddi desteğe ihtiyacı var. Bu şekilde filmin nitelikli bir şekilde hayata geçebilmesi için Fongogo'da proje başlatıldı.

Karol, "Kumbara" ile geçtiğimiz sene Ankara Film Festivali'nde En İyi Proje ödülü kazanmış ve uluslararası ilk sunumunu bu yıl İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen Köprüde Buluşmalar Proje Geliştirme ve Ortak Yapım Marketi'nde gerçekleştirmişti.

Projeye destek olmak veya ayrıntılı bilgi almak için: https://www.fongogo.com/Project/gunlerin-ardindan

Sinopsis:

Önder mutlu bir şekilde kız arkadaşı Elif'i de yanına alarak hayatı boyunca örnek aldığı, abisi gibi sevdiği ve uzun zamandır görmediği kuzeni Mehmet'in evine gider. Fakat gecenin sonunda kardeşlik bağının artık geçmişte kaldığını, zamanın kendi de dahil her şeyi değiştirdiğini fark eder.

Yönetmen görüşü:

Filmde bize yakın olan, bizi biz yapan insanlarla olan ilişkilerimizden, bize verilen değerden, fakat buna rağmen önüne geçemediğimiz yabancılaşmadan ve bununla birlikte gelen daha da uzaklaşma isteğinden söz etmek istiyorum.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)