Dizi ilk tanıtım videosunu yayınladı
13 Ağustos 2018
"BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA" İLK GÖRÜNTÜLERİYLE HEYECAN YARATTI!
                                    48 SAATTE 1.250.000 İZLENME!

 Yapımını dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerine imza atan ve son dönemin rating rekortmeni dizilerinin yapımcısı TİMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği yeni sezonun en çok merak edilen "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi ilk görüntüleriyle heyecan yarattı!

 Güçlü kadrosuyla olduğu kadar, mekanları, prodüksiyonu, kostümleri ve etkileyici renkleri ile göz kamaştıran dizi, sezonun en çok merak edilen dizisi!
 
Sosyal medyada alkışlar ve kalp emojileriyle karşılanan dizi, oyuncu kadrosuyla da büyük övgü aldı. Henüz yayınlanan 1 dakikalık görüntüsü ile hikayesi çok merak edildi!

 Yakında Atv ekranında izleyiciyle buluşacak olan "Bir Zamanlar Çukurova" için ilk tanıtımının, sinema filmlerini aratmadığı herkes tarafından konuşuldu!

 48 saatte, 1 milyon 250 bin kişi tarafından izlenen görüntüler büyük beğeni topladı.
 
Hem, oyuncuların fanları hem de dizi meraklıları, her hafta sinema filmi tadında bir hikaye izlemek için şimdiden hazır!

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)