İddialı filmlerin ve şirketlerin lansmanları yapıldı
15 Eylül 2018

8.BODRUM TÜRK FİLMLERİ HAFTASI İKİNCİ GÜNÜNDE!


Türk filmlerini Bodrum
ve Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası'yla buluşturan,Ege'nin en keyifli etkinlikleri arasında yer alan "Bodrum Türk Filmleri Haftası", ikinci gününde de büyük bir coşku ve heyecanla devam etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, Bodrum Belediyesi, Kos (İstanköy) Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) ve Cinemarine Sinemaları'nın katkıları ile Bodrum Sinema ve Kültür Derneği ve Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) tarafından düzenlenen 8.Bodrum Türk Filmleri Haftası'nın 14 Eylül Cuma günü TAFF, Dijital Sanatlar ve Avşar Film'in tanıtımları gerçekleşti. "Çakallarla Dans 5", "Çiçero" ve "Bizi Hatırla" filmlerinin ekiplerinin de katılımıyla, Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi Cinemarine Sinemaları'nda gerçekleşen tanıtımlara çok sayıda basın mensubu, dağıtım ve sinema salona sahipleri katıldı.

İlk olarak yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı başrollerini Şevket Çoruh, İlker Ayrık ve Murat Akkoyunlu'nun paylaştığı "Çakallarla Dans 5" filminin tanıtımı yönetmen Murat Şeker ile oyuncu Murat Akkoyunlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Daha sonra yönetmenliği Serdar Akar'ın üstlendiği başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Burcu Biricik, Ertan Saban paylaştığı "Çiçero" filminin tanıtımı yapımcı Mustafa Uslu, yönetmen Serdar Akar ve filmin oyuncularından Burcu Biricik, Ertan Saban ve Murat Garipağaoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

2020 yılı Oscarlarına hazırlanıyoruz!

"Böyle yetenekli, mükemmel oyuncularla çalıştığım için kendimi şanslı hissediyorum" diyen filmin yapımcısı Mustafa Uslu, geçen seneki kazanımlarına istinaden yine bu sene Türk sinemasına güvenip, kendilerini destekleyen meslektaşları ile birlikte, üç tane bir birinden değerli hayat hikayesini beyazperdeye aktardıklarını ifade etti. "Biz böyle hikayeleri bulup beyazperdeye aktarmaya devam edeceğiz" diyen Mustafa Uslu, 2020 Oscarları için hazırlandıkları mükemmel bir hikayenin olduğunu dile getirdi.

Çağan Irmak'ın yeni filmi 22 Kasım'da Vizyona Giriyor!

Son olarak yapımcılığını Avşar Film'in üstlendiği senarist ve yönetmen koltuğunda Çağan Irmak'ın oturduğu, başrollerini Altan Erkekli, Tolga Tekin, Özge Özberk ve Binnur Kaya'nın paylaştığı "Bizi Hatırla" filminin tanıtımı gerçekleşti. Oyuncu Özge Özberk ile filmin senaristi ve yönetmeni Çağan Irmak'ın katılımıyla gerçekleşen tanıtımda hikaye Şükrü Avşar'a ait olduğunu dile getiren Çağan Irmak, filmin aile ilişkilerini anlattığını ifade etti. Hikayenin hepimizin elimizin taşın altına koyması gerektiren bir konu olduğunu ifade eden Irmak, bu filmi çekerken seyircilerin de gülümseyerek izlemelerini, tebessüm etmelerini hayal ettim, dedi.

Bu filmin yaşadığımız kaos ortamında bir kez daha kendimize dönüp bakıp, yüzleşeceğimiz birçok şey barındırdığını dile getiren filmin oyuncularından Özberk ise bu film için çok heyecanlı olduğunu ve çok önemli değerleri anlattığını ve Çağan Irmak ile çalışmayı özlediğini dile getirdi.

Her geçen yıl daha da gelişen, Türk filmlerini sadece Bodrum'la değil, Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası'yla da buluşturan ve sinemaseverleri Bodrum'un büyülü Ege atmosferinde ağırlayan "Bodrum Türk Filmleri Haftası" 8 yıl içerisinde daha da gelişti ve sinema sektörünün heyecanla beklediği özel bir buluşmaya dönüştü. Film gösterimleri ise 16-22 Eylül tarihleri arasında Bodrum ve Kos(İstanköy) Adası'nda gerçekleşiyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)