HBO'nun efsane dizileri BluTV'de yer alacak.
28 Mayıs 2020

BluTV, zengin içeriklerine HBO'nun tüm dünyada milyonlarca kişiyi ekrana kilitleyen dizilerini de dahil etti. Dizi tutkunları artık Game of Thrones'un tüm sezonlarının yanı sıra Westworld, Entourage, Sex and the City, The Sopranos'u da BluTV'de izleyebilecek. Çok yakında True Detective, The Leftovers, Chernobyl ve Six Feet Under gibi merakla beklenen içerikler izleyicilerle buluşacak.

HBO'nun En Beğenilen Dizileri BluTV'de

Türkiye'nin sevilen dijital platformu BluTV, zengin içeriklerine HBO'nun tüm dünyada milyonlarca kişiyi ekrana kilitleyen dizilerini de dahil etti. Dizi tutkunları artık Game of Thrones'un tüm sezonlarının yanı sıra Westworld, Entourage, Sex and the City, The Sopranos'u da BluTV'de izleyebilecek. Çok yakında True Detective, The Leftovers, Chernobyl ve Six Feet Under gibi merakla beklenen içerikler izleyicilerle buluşacak.

Ses getiren özel yapımları kadar yurt dışında beğenilen projeleri de izleyicilerle buluşturan Türkiye'nin sevilen dijital platformu BluTV, zengin içeriklerine HBO'nun beğenilen dizilerini de dahil etti. Game of Thrones,Westworld, Entourage, Sex and the City, The Sopranos gibi dünya çapında milyonlarca kişinin tutkunu olduğu HBO yapımı diziler artık BluTV'de de izleyicilerle buluşuyor. True Detective, The Leftovers, Chernobyl ve Six Feet Under gibi popüler HBO dizileri de tüm bölümleriyle yakında BluTV'de yerini alacak.

Milyonların hayran olduğu HBO dizileri BluTV'deWesteros'un mistik toprakları ve Yedi Krallık'ın kontrolü için mücadele eden 9 soylu ailenin taht oyunlarını ve düşmanlıklarını anlatan Game of Thrones, tüm sezonlarıyla BluTV'de yerini alıyor. Yapay zekâların kullanıldığı bir eğlence parkında bir grup robotun bilinç kazanması ve ardından yaşananları konu alan Westworld, son 10 yılın en eğlenceli dizileri arasında görülen Entourage, milyonlarca kadının tutkunu olduğu efsanevi dizi Sex and the City ve İtalyan-Amerikan mafya ailesi olan Soprano ailesini konu alan televizyon efsanelerinden olan The Sopranos BluTV'den izlenebilecek.

True Detective, The Leftovers ve fazlası tüm bölümleriyle yakında BluTV'deHer sezon farklı cinayet ve polis soruşturmasıyla birlikte polislerin sırlarla dolu kişisel hayatlarına odaklanan True Detective ve dünya nüfusunun %2'sinin ani bir şekilde kaybolduktan üç yıl sonra geri kalan bir grup insanın hikayesini anlatan The Leftovers BluTV'de yayına girmeye hazırlanıyor. Cenaze evi işleten bir ailenin, babalarının ölümüyle birlikte değişen hayatlarını anlatan Six Feet Under ve insanlık tarihinin gördüğü en büyük felaketlerden olan Ukrayna'daki Çernobil nükleer santralindeki patlamayı ve yaşananları anlatan Chernobyl gibi başarılı yapımlar yakında tüm bölümleriyle BluTV'de yayına girecek.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)