Freddy'nin Pizza Dükkanı: Küresel Arenada Rekor Kırıyor! 2023'ün En İyi Korku Filmi, Türkiye'de 3 Kasım'da Vizyona Girecek!
02 Kasım 2023

2023'ün En İyi Korku Filmi, Türkiye'de 3 Kasım'da Vizyona Girecek!

Blumhouse Productions'ın korku ve gerilim alanındaki başarılarına bir yenisini ekleyen "Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece", açılış hafta sonunda sinema dünyasına damga vurdu. Görünmez Adam, Cadılar Bayramı, Kapan ve Parçalanmış gibi kültleşmiş yapımlarla tanınan yapımcı, bu kez aynı isimli popüler video oyunu ve kitap serisinden uyarlanan filmiyle izleyicileri koltuklarına çivilemek için geliyor.

Polonya, Peru, Şili, Arjantin, Lübnan, Finlandiya gibi 20 ülkede rekor kıran film, dünya genelindeki en iyi korku filmi açılış gişesi ünvanını elde etti. Gençler arasında büyük bir hayran kitlesine sahip olan film, İngiltere, Avustralya, Hollanda, Finlandiya, Meksika, Suudi Arabistan gibi 40'tan fazla ülkede 2023'ün en iyi korku filmi açılışını yaparak dikkatleri üzerine çekiyor.

UIP Türkiye tarafından dağıtılan filmde, Mike’ın ailesini kaybettikten sonra kız kardeşinin velayetini alabilmek için 80'lerdeki çocuk kayıplarının ardından kapatılan Freddy Fazbear'ın Pizza Dükkanı'nda güvenlik görevlisi olarak işe girmesi ile başlıyor. İlk gecesinde Mike dükkanın karanlık sırlarıyla yüzleşirken bu gizemli ve tehlikeli mekanda geçen beş gece boyunca hayatta kalabilecek mi sorusunun cevabını bulabilmek için sizleri bu korku dolu yolculuğa davet ediyor.

Oyunseverlerin ve korku-gerilim tutkunlarının merakla beklediği "Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece", 3 Kasım'da Türkiye'deki sinemalarda seyircilerle buluşacak.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)