Prime Video'nun Yeni Türk Original Filmi "Bihter"den Heyecan Verici Fragman!
03 Kasım 2023

Türkiye'nin dört gözle beklediği Türk Original filmi "Bihter," Prime Video tarafından merakla beklenen fragmanıyla izleyicilerle buluştu. Bihter filmi, 16 Kasım'da Türkiye'de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Halit Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu'nun farklı bir yorumunu sunan filmde, genç bir kadın olan Bihter'in annesinin hatalarıyla mücadelesi konu ediliyor. Annesinin geçmişteki yanlış kararları, Bihter'i gölgelemiş ve genç kadının gelecekteki kararlarını etkilemiştir. 1920'li yılların başında geçen zamansız ve evrensel bir hikayeyi anlatan film, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce ve konuk oyuncular Ebru Özkan ve Tilbe Saran, filmde önemli rolleri üstleniyor.

Bihter'in hayatı, annesinin hataları ve toplumun eleştirel bakışları tarafından gölgelenmiştir. Ancak Bihter, yaşamını değiştirmeye ve annesinin gölgesinden çıkmaya kararlıdır. Zengin işadamı Adnan Bey'in evlenme teklifiyle hayatı değişir, ancak bu kararlar onu beklenmedik bir felakete sürükler. Tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklık gibi temaların işlendiği filmin yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper'in üstleniyor, senaryosunu Merve Göntem'in kaleme alıyor. "Bihter," 16 Kasım'da Prime Video izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)