Arap Kadri ve Tarzan Filmiyle Birlikte Eğlence Dolu Bir Kavuşma: Fırt Dergisi'nin Klasik Karikatürleri Sinemada Yeniden Hayat Buluyor!
10 Kasım 2023

'Arap Kadri ve Tarzan’ filmi, 15 Aralık'ta sinemalarda izleyicilerle buluşacak. 70’li ve 80’li yıllarda Fırt Dergisi’nde yer alan ‘Arap Kadri ve Tarzan’ karikatürlerinden uyarlanan film, hem yetişkinlere hem de çocuklara keyifli bir deneyim sunacak. Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizimleriyle hayat bulan karakterler, yayınlandığı dönemde eğlenen okurların şimdi çocuklarıyla birlikte bu anlara tanıklık etme fırsatı olacak.

Filmde Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu, Melis İşiten, Birgül Ulusoy, Taner Turan, Cem Zeynel Kılıç, Hira Koyuncuoğlu, Eda Özel, Yaşar Karakulak, Neslihan Yeldan ve Sinan Bengier gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Yapımcılığını PH7, DMC ve NetD'nin üstlendiği filmin senaryosunu Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen yazarken, yönetmen koltuğunda Emre Kavuk bulunuyor. Film, ormanda yaşayan halkın karşılaştığı susuzluk sorunu üzerine, Arap Kadri ve Tarzan'ın liderlik çatışması yaşamasını komik bir dille işliyor. Arap Kadri'nin özgür ruhuyla Tarzan'ın düzenli yaşam arayışının çatışması, izleyicilere eğlenceli ve düşündürücü bir hikaye sunuyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)