Rotten Tomatoes, 2024 yılının en karanlık ve kasvetli filmleri listesini açıkladı.
22 Mart 2024

Milyonlarca sinemasever için film ve televizyon programlarının eleştirilerini ve incelemelerini derleyen Rotten Tomatoes, yüzlerce eleştirmeninin görüşlerine dayanarak oluşturduğu Tomatometer puanlarına göre 2024 yılının en iyi korku filmlerini açıkladı. Listenin ilk sırasında ülkemizde TME Films dağıtımıyla 17 Mayıs tarihinde gösterime girecek olan Late Night with the Devil yer alıyor. Korku severler tarafından heyecanla beklenen filmin yönetmenliğini Colin Cairne ile birlikte Cameron Cairnes üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise David Dastmalchian, Laura Gordon, Fayssal Bazzi ve Ian Bliss gibi başarılı oyuncular bulunuyor.

Şeytanla Bir Gece’nin konusu ne?

Johnny Carson'ın rakibi Jack Delroy, ülke çapındaki uykusuzluk çekenlerin uzun süredir güvendiği bir arkadaş olan 'Gece Baykuşları' adlı ortak talk show'a ev sahipliği yapmaktadır. Ancak dizinin reytingleri Jack'in karısının trajik ölümünden sonra düşer. Talihini tersine çevirmek için çaresiz kalan Jack, 31 Ekim 1977'de eşi benzeri olmayan bir Cadılar Bayramı özel etkinliği planlar ama kötülüğü Amerika'nın oturma odalarına salmak üzere olduğundan habersizdir.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)