Prime Video'nun İngiliz yapımı romantik komedi filmi How To Date Billy Walsh’ın fragmanını yayınladı.
22 Mart 2024

Prime Video'nun İngiliz yapımı romantik komedi filmi How To Date Billy Walsh’ın fragmanını yayınladı. 5 Nisan 2024’te yayınlanacak olan filmin yönetmenliğini Alex Sanjiv Pillai, senaryosunu Alexander J. Farrell ve Greer Ellison, yapımcılığını Future Artists Entertainment’tan Matt Williams ve Neil Jones üstleniyor. 

Başrollerini Sebastian Croft, Charithra Chandran ve Tanner Buchanan'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Kunal Navyar, Nick Frost, Guz Khan, Lucy Punch ve Daisy Jeller yer alıyor.

How To Date Billy Walsh'ın konusu ise şu şekilde; Amelia (Charithra Chandran) ve Archie (Sebastian Croft) çocukluktan beri en yakın arkadaştır. Her zaman Amelia’ya destek olan Archie, şakalarına gülerken ve onun için kavgalara karışırken bir şeyi Amelia’dan saklamak zorunda kalmıştır: ona olan aşkını! Yıllar sonra aşkını ilan etme cesaretini toplayan Archie’nin planları, Amelia’nın Amerikalı yeni çocuk Billy Walsh’a (Tanner Buchanan) aşık olmasıyla alt üst olur. Kalbi kırık Archie, en yakın arkadaşını kaybetme pahasına, Amelia ve Billy’i birbirinden uzak tutmak için her şeyi yapar. Peki ayrı tutma uğraşları onları daha da yakınlaştırınca ne yapacaktır?

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)