Transformers film serisinin sekizinci filmi olan Transformers One'dan ilk fragman paylaşıldı.
22 Nisan 2024

Josh Cooley'in yönetmenliğini yaptığı Transformers film serisinin sekizinci filmi olan aynı zamanda The Transformers: The Movie'den bu yana seriye dayanan ilk uzun metrajlı animasyon filmi olma özelliğini taşıyan Transformers One için vizyon tarihi 20 Eylül 2024 olarak belirlendi. 

 

Chris Hemsworth'ün Optimus Prime'a sesiyle hayat vereceği filmde diğer karakterlerin seslendirmesini Brian Tyree Henry (Megatron), Scarlett Johansson (Elita-1), Laurence Fishburne (Alpha Trion), Keegan Michael Key (Bumblebee), Jon Hamm (Sentinel Prime) gibi başarılı isimler gerçekleştiriyor. 

Sevilen serinin bu filminde hep düşman olarak bildiğimiz ve gördüğümüz Optimus Prime ve Megatron'un diğer filmlerde hiç bahsedilmeyen başlangıç ​​hikayesini anlatıyor. 

Andrew Barrer, Steve Desmond ve Gabriel Ferrari tarafından kaleme alınan filmin Lorenzo di Bonaventura tarafından yapımcılığı yapılıyor. Filmin fragmanı Chris Hemsworth ve Brian Tyree Henry tarafından uzaya gönderilen bir canlı yayınla sunuldu. 

Transformers One, 20 Eylül 2024'te vizyonda olacak.

 

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)