Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı, konusu ve anlatımıyla çok konuşulan Kübra’nın 2. sezon tarihini etkileyici bir video ile duyurdu.
13 Mayıs 2024

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı, konusu ve anlatımıyla çok konuşulan Kübra’nın 2. sezon tarihini etkileyici bir video ile duyurdu. Taylan Biraderler imzasıyla çekilen yapımını OGM’nin üstlendiği ve Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra, yapay zeka ve insan ilişkileri arasındaki ince çizgiyi etkileyici bir hikayeyle anlatıyor. 

Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına başka bir sınav olarak gören Gökhan’ın asıl mücadelesi şimdi başlamaktadır. Kendisini ‘Semavi’ yapan sarsılmaz inancının ona verdiği güçle aldığı her kararın artık bir bedeli vardır; yeni çıkmazların içinde, sadece düşman bildikleriyle değil, sevdikleriyle hatta kendisiyle de savaşması gerekecektir. Peki Gökhan, Semavi olarak yürümeyi seçtiği yolda, inancının gücüne sahip çıkıp doğru yolu bulmayı amaçlarken, Kübra ona karanlığı aydınlatmasında yardımcı olacak mıdır?

Kübra, 2. sezonunda da etkileyici senaryosu ve güçlü oyunculuklarıyla izleyiciyi derin düşüncelere sevk eden bir deneyime ve heyecan dolu bir yolculuğa davet ediyor. Kübra 2. sezonu, 6 Haziran'da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix'te.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)