YORUMLAR  (4)
2000 karakter kaldı
Göztepe
7 yıl önce
Çok iyi olmasada İzlenebilir bir film filmde aman aman diyebileceğim etkili bir sahnede yok. Aytaç Arman ile Semih Sezerli filmde iyi bir ikili oluşturmuşlar. İlk defa Diler Saraç'ı kötü rolde gördüm tesadüf eseri kendisine kurulan tuzaktan kurtuluyor zaman geçirmek için izlenecek filmlerden.

MGUNAY
9 yıl önce
Kızı fakir bir gençle evlendi diyerek kızına sahip çıkmayan kibirli bir babanın öyküsü. Meral abla gene çok güzeldi. Uğur abla kilolu gözüktü gözüme. Semih Sezerli ve Ali Şen arkadaş ve damat babası rolüyle çok iyiydiler. Tesadüf torunla dedeyi hastanede karşılaştırıyor.

emre84
17 yıl önce
yi bir film cast daha iyi olabilirdi

wunsch vertrauen
17 yıl önce
hani erotik türk filmleri olur ya, böyle kalitesiz çekimler, birbirinden kopuk sahneler, zart diye değişen bir müzik, abidik kubidik diyaloglar... bu film de tam böyle bir film ama içinde erotizm yok. aynı senenin filmi olan "ben sana mecburum" da da orhonsay ve arman ikilisi oynuyorlar ama o fşlm güzel. hangisi daha evvel çekilmiş çok merak ettim. buı filmin benim için bir başka özelliği de diler saraç'ı kötü rolde görebilmiş olmak. çok kötü demeye dilim varmıyor, sadece kötü bir film diyelim.