Sinematürk Türkiye TV İçerik Alım & Satım Profesyonelleri Röportajları Serisi kapsamında, Ziyad Varol (ATV) ile 8 soruda TV İçerik Pazarı Röportajı 1- Merhaba Ziyad Bey, Atv’ nin alım-satım süreçlerinden ve kendinizden bahseder misiniz? 2- Türkiye özellikle dram içeriklerinde Dünya çapında trend haline geldi. Dış pazar izleyicisinin Türk dizilerini bu kadar içselleştirmesini neye bağlıyorsunuz? 3- Türk dizilerinin yakaladığı başarıyı, aynı pazarda, Türk filmleri yakalayamadı. Siz bunu neye bağlıyorsunuz? 4- Drama Dizi ihracatı dışında Türk içerik pazarı için, önemli iş modellerinin, önümüzdeki dönemde neler olmasını bekliyorsunuz? 5- Dış Pazar, co-production tarafında sizden daha çok neyi bekliyor? 6- Dram dizileri dışında başka hangi türlerin ön plana çıkacağını düşünüyorsunuz? 7- Dizilere, izleyicinin daha çok kültürlerini, coğrafyalarını yerleştirmenizin amacı nedir? 8- Atv olarak proje alımı yaparken, en çok önem verdiğiniz kriter nedir?
26 Mart 2014

Sinematürk Türkiye TV İçerik Alım & Satım Profesyonelleri Röportajları Serisi kapsamında, Ziyad Varol (ATV)  ile 8 soruda TV İçerik Pazarını konuştuk.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)