"Mahalleden Arkadaşlar" 24 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda olacak.
08 Temmuz 2019

Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul, "Mahalleden Arkadaşlar"da Oynuyorlar! 

Selçuk Aydemir'in yazdığı "Mahalleden Arkadaşlar" isimli kitap, beyaz perdeye aktarılıyor. Aydemir, filmin yönetmenliğini üstlenirken, başrollerde ise sinema ve televizyon dünyasının tanınan isimlerinden Nurgül Yeşilçay ve başarılı isim olan Alper Kul yer alıyor. 

Kardeş Payı, Çalgı Çengi, Üsküdar'a giderken gibi komedi filmlerine ve dizilerine yol gösteren ve önemli yapımlara imza atan Selçuk Aydemir, şimdi yeni bir filme imza atıyor. Bildiğiniz üzere Aydemir'in "Mahalleden Arkadaşlar" kitabı 2015 yılında okuyucuların beğenisine sunuldu. Kitap, okuyan kişileri şehirlerin modern teknolojilerinin olmadığı bir mahalle ortamına götürüyordu. 

Hikaye, Küçükçekmece'de bulunan bir mahallede geçiyor. Selçuk, mahallenin reisi olan İsmet'in gözüne girmek istiyor. Bunun için de yapmayacağı şey yok. Bir arkadaşıyla birlikte çete kurar ve mahalleyi birbirine katar. Olaylar da böylece başlamış olur.

"Mahalleden Arkadaşlar"  24 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda olacak. Ayrıca Aydemir'in diğer filmi "Baba Parası" için de hazırlıklar devam ediyor. Baba Parası'nın geliş tarihi ise 1 Ocak 2020 olarak belirlenmiş durumda.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)