ETkinlik, 26-27 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek
25 Temmuz 2019

Tepe Nautilus, 26-27 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Açıkhava Sinema Günleri'nde Bizim İçin Şampiyon ve Organize İşler Sazan Sarmalı'nı açıkhavada yeniden sinemaseverlerle buluşturuyor. Ziyaretçiler, gösterim öncesinde DJ Performansı eşliğinde tasarım ürünlerin sergilendiği stantları ziyaret edip, organik ürünleri tadarak keyifle alışveriş yapma fırsatını yakalayacak.

İstanbul'un tam kalbinde eğlence ve sanat dolu aktivitelerle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Tepe Nautilus, 26-27 Temmuz tarihlerinde Açıkhava Sinema Günleri'ne ev sahipliği yapacak. 26 Temmuz'da, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini anlatan Bizim İçin Şampiyonfilminin ekrana geleceği Açıkhava Sinema Günleri, 27 Temmuz'da Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği, İstanbul'un altını üstüne getiren üçkağıtçı Asım Noyan ve çetesinin hikâyesinin anlatıldığı Organize İşler Sazan Sarmalı ile devam edecek.

Tepe Nautilus Açıkhava Sinema Günleri, film gösterimlerinin yanı sıra farklı kategorilerden tasarım ürünlerin yer aldığı stantlar, organik ürünler ve yaza özel lezzetleri de ziyaretçilerle buluşturacak. Film gösterimleri öncesinde ziyaretçiler, saat 17.00'de başlayacak DJ Performansı ile de müziğe doyacakları anlar yaşayacak.

Tepe Nautilus, 2 gün boyunca ücretsiz gerçekleşecek açıkhava sinema gösterimlerine herkesi davet ediyor.

Gösterim Tarihleri:

26 Temmuz Cuma: Bizim İçin Şampiyon

27 Temmuz Cumartesi: Organize İşler Sazan Sarmalı

Gösterim Yeri: Tepe Nautilus Açık Otopark

Saat:

17.00: DJ Performansı

21.00: Film başlangıcı

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)