Film, 9 Ağustos günü vizyonda
01 Ağustos 2019

SERİNİN SON FİLMİ SİCCİN 6'NIN FRAGMANI VE AFİŞİ YAYINDA
"NEFES ALMAKTA ZORLANACAKSINIZ"

Korku filmlerinin usta yönetmeni Alper Mestçi'nin merakla beklenen Siccin serisinin son filmiSiccin 6'nın korkunun tavan yaptığı afişi ve korku sınırlarını zorlayan fragmanı yayınlandı. Enbüyük korkuların gün yüzüne çıkacağı, "Nefes Almakta Zorlanacaksınız" sloganıyla dikkatçeken filmde çıta, serinin her filminde olduğu gibi yukarıya taşınırken, afişte ve fragmandayer alan sürpriz bir açıklama ise sinemaseverler için şok etkisi yarattı. Siccin serisi, otuz altıorijinal korku sahnesinin gerçek bir hikayeyle birleştiği altıncı filmiyle birlikte son bulacak.Alper Mestçi, geçen sene vizyona giren Siccin 5'in 633.391 biletli seyirci tarafındanizlenmesiyle kariyer rekorunu kırmıştı. Mestçi'nin hedefinde serinin son filmi olan Siccin 6'ylakendi rekorunu kırmak bulunuyor.  Yazın tüm zamanların en çok izlenen yerli film rekorunada sahip Siccin serisi, altıncı filmiyle kendi mevsiminde, kendi ayında, 9 Ağustos Cuma günüvizyonda olacak.

Siccin 6'nın yapımcılığını Muhteşem Tözüm üstlenirken, dağıtımını ise TME Filmsgerçekleştirecek. Filmin oyuncu kadrosunda; Merve Ateş, Adnan Koç, Dilara Büyükbayraktar,Fatih Murat Teke, Sibel Aytan, Hüseyin Taş, Gönül Ürer, Deniz Kiziroğlu, Cemre Kiziroğlu, Ergin Kılıkçıer ve Kurtuluş Şakirağaoğlu gibi isimler yer alıyor.

SİCCİN 6 ÖZET:

Babasından kalan miras yüzünden üvey annesi ile sorunlar yaşayan Yaşar, aynı evde yaşadığıbaldızı Canan'ın gizliden gizliye kendisine aşık olduğunu öğrenir. Yaşar,  daha bu olayınşokunu üzerinden atamadan, evinde korkunç ve tuhaf olaylar yaşanmaya başlar. Bu süreçteakli dengesi bozuk olan kızı Efsun'un karanlık geçmişiyle yüzleşmesi, aile için çok acılı günlerinhabercisi olacaktır. O sırada Orhan da kendisine bahşedilmiş yeteneğin bir hediye mi yoksalanet mi olduğunu sorgulamaktadır. Orhan'ın çok değer verdiği alim hocası ona, Efsun'lamezarlıkta karşılaşmalarının bir tesadüf değil, "tevafuk" olduğunu anlatır.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)