Darülaceze Sanatçı Evi için adımlar atıldı
24 Eylül 2019

Bir güzel insan POLAT YAĞCI "BİRLİKTE YAPALIM" diyerek "DARÜLACEZE SANATÇI EVİ" için bir adım attı!

Bir güzel insan diyorum POLAT YAĞCI için çünkü; Polat Yağcı'nın ön ayak olduğu ne ilk ne de son proje bu. Memleketi Turgutlu'da okul, Manisa'da camii yaptıran başarılı yapımcı ve prodüktör hastane yapımı için de çalışmaları başlattı. Eğitim gönüllülerinden 430 öğrencinin eğitim almasını sağlayan Yağcı, onlarca çocuğa okul yardımı yapıyor, sağlık sorunu olan insanlara yetişemedikleri yerde maddi manevi destek veriyor, yaptığı her proje ile yüzlerce aileye iş imkanı yaratıyor, kazancını ihtiyaç sahibi olan insanlarla paylaşıyor. Bu paylaşımlarla çoğu zaman sektörde de öncü oluyor. 

Şimdi biz nasıl güzel insan demeyelim Polat Yağcı'ya? Geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyen Yağcı, Ağustos ayında Türk Hava Yolları sponsorluğunda gerçekleştirdiği Harbiye Açıkhava konserlerinin gelirini Arnavutköy'de yapılacak olan yeni Darülaceze'deki sanatçı yaşam evine bağışladığını duyurdu. Bu basın toplantısında Polat Yağcı'ya Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Sandal, Nükhet Duru, Deniz Seki, Rafet El Roman, Serdar Ortaç ve Murat Dalkılıç eşlik etti. Polat Yağcı gibi meslektaşları için kazançlarından fedakarlık yaparak Harbiye konserlerindeki sahne gelirlerini bağışlayan ünlü isimler belki de hepsinin evi olacak bir yerin filizlerini atmış oldular.

Polat Yağcı, sektörden para kazanan ve geçimini sağlayan herkesin, yapımcıların, menajerlerin, basın danışmanlarının, sanatçıların, organizatörlerin elini taşın altına koymasını sağlıyor ki 'Daha güçlü ses çıkarabilelim, daha büyük projeler yapabilelim" mesajını veriyor...

Polat Yağcı ve sanatçı doslarının başlatmış olduğu bu girişim çok ama çok kıymetli. İnsan, kendini bu insanlar sayesinde iyi hissediyor. Bugün itibariyle sanat camiası ve iş hayatından onlarca duyarlı insanın buraya katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

İyi ki varsınız!
Fanatik

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)