Oya Başar ve Begüm Birgören bir arada
21 Ekim 2019

Usta oyuncu Oya Başar'la, başarılı oyuncu Begüm Birgören'in başrollerini paylaşacağı, senaryosunu Ali Cüneyd Kılcıoğlu, yönetmenliğini Orçun Ucal, genel sanat yönetmenliğini de Fatih Küçük'ün üstlendiği oyunun yapımcılığını Latif Koru yapıyor.

Plastik Aşklar, eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, elit ama bir o kadar da alaturka Alev'le (Oya Başar), çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber, saf Sezen'in (Begüm Birgören) yüzleşmelerini, gelgitlerini, hayatla, kendileriyle ve ortak aşklarıyla olan hesaplaşmalarını konu ediniyor. Oyun, kadın psikolojisini anlamak adına da içinde güçlü analizler barındırıyor.

Kendinizden çok şey bulacağınız muhteşem bir kahkaha tufanına hazır olun... Seyircilerine unutamayacağı dakikalar vadeden oyun, sezonun en iyi komedisi olmaya aday.

Kasım ayında seyircisiyle buluşacak olan Plastik Aşklar'ı, ANATOLIA ENTERTAINMENT bünyesinde faaliyet gösteren Performance Of Anatolia sahneye koyuyor. 

Adı: “Plastik Aşklar”

Türü: Komedi

Yazar: Ali Cüneyd Kılcıoğlu - Mitos yayınları 

Yönetmen: Orçun Ucal

Reji Asistani: Sebahat Ok

Genel Koordinatör: Fatih Küçük

Dramaturg: Nevra Ayşem Savaşçı

Oyuncular: Oya Başar - Begüm Birgören 

Yapımcı: Latif Koru

Halkla iliskiler: Sevinc Özer

Anatolia Entertainment Görsel Sanatlar

Organizasyon: Berkan Öz 

 

Oyunun kısa hikayesi :

Kendinizle ne kadar barışıksınız ya da küs?… Hiç düştünüz mü içinizdeki terk edilişin tuzağına? PLASTİK AŞKLAR, tıpkı yaşadığımız zamandaki aşklar gibi… bu yapaylıkla dalga geçebildiniz mi? Gittiğiniz her ortamda, hayatın en ortasında yüzünüze iliştirdiğiniz bir Mona Lisa gülüşüyle sıyrılabildiniz mi tüm olumsuzluklardan, aşktan, sevdadan?...

Bir tarafta eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, avam ama bir o kadarda alaturka bir kadın, diğer tarafta çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber saf bir kadın… Mayıs ayı, Hıdırellez günü, doğa uyanmaya baharı getirmeye hazırdır.  Farklı geçmişlerden, farklı serüvenlerden gelen bu iki kadın kendi baharlarını, karşılaştıkları bu gecede acaba neye evirecekler. Kendinizden çok şey bulacağınız muhteşem bir kahkaha tufanına hazır olun. Bizden, bizim içimizden sımsıcak bir komedi…

PLASTİK AŞKLAR sezonun en iyi komedi oyunu olmaya aday, seyirciye unutamayacağı dakikalar vadediyor.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)