Festival tüm hızıyla devam ediyor
27 Ekim 2019

FESTİVALDE BUGÜN ÖNE ÇIKANLAR

CÜNEYT CEBENOYAN ANISINA Festival, 3 Ağustos'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci ve sinema eleştirmeni Cüneyt Cebenoyan'ı özel bir etkinlikle hatırlıyor. Anca Damian'in animasyon başyapıtı "Bir Köpeğin Fantastik Hikâyesi"nin gösterimi ardından, Psikolog Ayşegül Cebenoyan 'Çocuk Gelişiminde Sinema ve Sanatın Rolü' başlıklı bir sohbet gerçekleştiriyor. Film, 18.15'de Cinemaximum (Migros) Salon 7'de.

ULUSAL YARIŞMA HEYECANI BUGÜN BAŞLIYOR! Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda Orçun Berham'ın "Bina" ve Faysal Soysal'ın "Ceviz Ağacı" adlı filmleri; Ulusal Belgesel Film Yarışması'nda da Kıvılcım Akay'ın "Amina", Murat Erün'ün "Dişçinin Korkusu" ve Şirin Bahar Demirel'in "Kadınlar Ülkesi" adlı belgeselleri jüri önüne çıkıyor. Detaylı program için lütfen buraya tıklayınız.

FESTİVALDE YARIN / 28 EKİM, PAZARTESİ

ÖĞLE SOHBETLERİ'NE DAVETLİSİNİZ 4 gün boyunca, saat 12:00'da başlayacak Öğle Sohbetleri programında, sinemamızın farklı dönemlerinden usta isimler Antalyalı sinemaseverlerle buluşacak. Bu yılın Onur Ödülleri'nin sahipleri Ahmet Mekin ve Selma Güneri, 60'lardan bugüne 'aşk'ı ve sinema' konulu bir sohbete katılacak ve seyircilerin sorularını yanıtlayacaklar. 12:00'da AKM Perge Salonu'nda!

ABSÜRT KOMEDİ Kıvanç Sezer'in yönettiği, Alican Yücesoy ve Başak Özcan'ın oynadığı absürt komedi "Küçük Şeyler", saat 14:30'da film ekibinin katılımıyla AKM Perge Salonu'nda.

BİR GÖÇ BELGESELİ Ermenistan'dan İstanbul'a göçmen olarak gelen ailelerin yaşam mücadelesini, her türlü koşula rağmen çocuklarının eğitim alma gayretini anlatan

"Tanrı Göçmen Çocukları Sever mi Anne?", saat 14:45'de film ekibinin katılımıyla AKM Aspendos Salonu'nda.

ÖZEL GÖSTERİM Pelin Esmer'in Saraybosna, San Sebastián festivallerinde gösterilen ve Adana'dan Yılmaz Güney Ödülü'nü kazanan belgeseli "Kraliçe Lear", film ekibinin katılımıyla 19:45'de AKM Perge Salonu'nda.

BİR ARAYIŞ FİLMİ Kaybolanları anlatan arayış filmi "Bilmemek", film ekibinin katılımıyla 20:00'da AKM Aspendos Salonu'nda.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)