Ezel Akay’ın yönetmen koltuğuna oturduğu komedi filmi 9 Kere Leyla için start verildi. Çekimlerine İstanbul’da başlanılan filmin yapımcılığını Contact Film üstlenirken oyuncu kadrosu ise Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’un gibi usta isimlerden oluşuyor.
02 Ocak 2020

Ünlü yönetmen Ezel Akay’ın yönetmen koltuğuna oturduğu komedi filmi 9 Kere Leyla için start verildi. Çekimlerine İstanbul’da başlanılan filmin yapımcılığını Contact Film üstlenirken oyuncu kadrosu ise Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’un gibi usta isimlerden oluşuyor. 

Ezel Akay, oyuncular ve teknik ekip önceki günlerde okuma provası için Beykoz’da bir araya geldi. 

Filmin Konusu:

‘9 Kere Leyla’, zengin iş adamı Adem’in (Haluk Bilginer) genç sevgilisi Nergis (Elçin Sangu) uğruna evliliğini bitirmeye çalışmasının eğlenceli hikayesini anlatıyor.

Adem boşanmayı reddeden aşırı domestik karısı Leyla’yı (Demet Akbağ) 9 kere öldürmeyi deniyor ama beceremiyor!

Beklenmedik komik sürprizlerle dolu bu yolculukta Adem, istemeden de olsa sadece iyi bir şeye sebep oluyor: “Kadınların yeni bir dünya kurmasına”

Öte yandan Ezel Akay, “9 Kere Leyla” filminin yanı sıra Bilginer’in de kadrosunda yer aldığı bir başka film “Zeki Müren’in Öpücüğü” filmi için de kolları sıvadı. 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)