Gösterimler, Beyoğlu Akademi'de ücretsiz olarak yapılacak.
13 Ocak 2020

17- 19 Ocak tarihleri arasında Beyoğlu Akademi'de İran Film Günleri etkinliği olacak. 9 filmin gösterileceği etkinlik, İran İslam Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ataşeliği ile Beyoğlu Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenleniyor. 

Gösterimler Ücretsiz

Seçkide son dönemin ödüllü ve İran'da büyük gişe başarısı yakalamış filmleri yer alıyor. Etkinlikte filmler ücretsiz gösterilecek. Programda Rıza Mirkerimi'nin Bugün, Behruz Afkhami'nin Azerşahduht, Perviz ve Diğerleri, Kemal Tebrizi'nin Hayalin Tatlı Tadı, İbrahim Hatemikia'nin Koruma, Hasan Barzide'nin  Mezar Şerif, Abolhassan Davoodi'nin Deli Yüz, Narges Abyar'ın Künye 143, Kiyumers Pur Ahmed'in Ayakkabılarım Nerede?, Davud Bidel'in Bir Zamanlar Aşk ve İhanet filmleri izleyicilerle buluşacak.

İran Sineması Paneli

İran Film Günleri kapsamında 18 Ocak'ta İran sineması üstüne bir panel de düzenlenecek. İran'dan gelen yönetmen Abolhassan Davoodi, ve yönetmen Faysal Soysal'ın konuşmacı olacağı panelin moderatörlüğünü çevirmen ve yönetmen Farhad Eivazi yapacak.

Gösterimler Beyoğlu'nda

Filmler Beyoğlu Belediyesi'nin İmam Adnan Sokak'taki kültür merkezi olan Beyoğlu Akademi'de ücretsiz olarak yapılacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)