Sinema Okulu etkinlikleri çevrimiçi yapılacak.
27 Ağustos 2020

Al#n Portakal Sinema Okulu Başvuruları Açıldı!

3-10 Ekim tarihleri arasında 57. kez gerçekleşecek Antalya Al#n Portakal FilmFesDvali, geleceğin sinemacılarına destek olmaya bu yıl da devam ediyor. Geçen yıl ilkkez düzenlenen ve 150 öğrenciyi ağırlayan Al#n Portakal Sinema Okulu içinbaşvurular açıldı. Bu yıl 4-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Al#n Portakal

Sinema Okulu etkinlikleri çevrimiçi yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde sinemaseverlerle buluşacak AntalyaAl#n Portakal Film FesDvali'nin gençlik projesi Al#n Portakal Sinema Okulu,geleceğin sinemacılarına hayallerine ulaşmalarında destek olmayı ve ilham vermeyi amaçlıyor. Atın Portakal Sinema Okulu'na bu yıl Türkiye'deki üniversitelerde Radyo,Televizyon, Sinema, Medya, İletişim ve Görsel Sanatlar eğitimi alan 200 öğrenci seçilecek. Başvurular sonucunda seçilen öğrencilere özel olarak her sabah canlı dersler yapılacak. Bu derslerde sinema sektörünün önde gelen isimleri öğrencilerle tecrübelerini paylaşacak.

Festival, Atın Portakal Sinema Okulu'na katılaamayan sinemaseverleri de unutmuyor.Herkesin erişimine açık olarak yayınlanacak söyleşi ve röportaj videoları ileTürkiye'nin dört bir yanından sinemaseverlere ulaşmak amaçlanıyor. Bu videolar, festival sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in geçen yıl belirttiği gibi "Gençler üretecek, Antalya gençlerle birlikte yükselecek" sloganıyla yola çıkan Altı nPortakal Sinema Okulu için son başvuru tarihi 11 Eylül Cuma. Sinema öğrencilerib aşvuru formuna festival web sitesi üzerinden ulaşabilirler.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)