“Top Gun: Maverick” gişedeki yeni zirve oldu. İşte yaz boyunca vizyona giren ve 2022'nin en iyileri olarak “Top Gun: Maverick”e katılması beklenen üç film.
06 Haziran 2022

“Jurassic World Dominion” (10 Haziran)

Gişede değerini kanıtlayacak sıradaki kişi, üçüncü bir “Jurassic World” için geri dönen Chris Pratt. Orijinal başroller Sam Neill ve Laura Dern, her ikisi de önceki “Jurassic World” filmlerinde rol alan Jeff Goldblum ve BD Wong ile birlikte rollerini yeniden canlandırıyor. Universal'ın Jurassic Park serisini 2015'te yeniden başlatması gişede 200 milyon dolardan fazla hasılat yapması ve küresel bir gişe rekoru kırmasını sağladı. 

"Minyonlar: Gru'nun Yükselişi" (1 Temmuz)

Tıpkı “Top Gun” devam filmi gibi, Universal stüdyosunun ikinci “Minions” filmi de ilk olarak 2020 yazında vizyona girecekti ve bu da onu daha iyi bir gişe ortamı için en uzun pandemi gecikmelerinden biri haline getirdi. Universal, ailelerin bu yıl animasyon filmler için akın akın geri döndüğünü gördüğünden, film kolayca “Top Gun”dan daha iyi bir hafta sonu geçirebilir. DreamWorks Animation'ın “The Bad Guys”ı şu anda 70 milyon dolardan fazla hasılatla Universal'ın en iyi 2022 filmi olurken, Illumination'ın 2021 tatil filmi “Sing 2” sadece 2022'de 160 milyon dolarlık yurtiçi hasılatının bir parçası olarak 80 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. 

“Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü” (15 Temmuz)

En iyi yaz beklentilerine sahip film, Marvel Sinematik Evreninin bir sonraki filmi olan Chris Hemsworth'un oynadığı dördüncü “Thor” filmi, Hemsworth'ün süper kahraman topluluğuna liderlik eden dört çekirdekten biri olması nedeniyle, MCU'nun 2019'daki “Yenilmezler: Endgame”den bu yana en büyük doğrudan devam filmini temsil ediyor. “Love and Thunder” aynı zamanda MCU'nun Pratt'ın rol aldığı ve “Guardians of the Galaxy” filmindeki yardımcı yıldızlarıyla tanındığı evrenler arası karakter sürekliliğini de sürdürecek ve onu MCU hayranları için bir başka öncelikli saat haline getirecek. Disney ayrıca , Thor karakterinin erkek kardeşine dayanan Disney+ dizisi “Loki”nin ikinci sezonunu çekmeye başlamak üzere.

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)