GAİN’in orijinal yapımlarından sevilerek izlenen komedi-aksiyon dizisi Ayak İşleri, 3. sezon için sete start verdi. Çekimleri Çanakkale’de gerçekleştirilen dizi yeni sezonda, ekranın en orijinal ikilisine hayat veren Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’a her zaman ki gibi sürpriz isimler konuk oyuncu olarak eşlik edecek.
31 Ağustos 2022

Politik doğruculuğa kafayı takmış Evren ile görev insanı duygusal maço Vedat, Ayak İşleri’nin 3. sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Çekimlerine başlanan yeni sezonun kış aylarında yayına girmesi planlanıyor. 

Her şey “aşırı önemli” görevler için!

Antonio Banderas’ı kıskandıracak aksiyon sahneleri ve kahkahanın dozunu iyice yükselten maceralarla geçen ikinci sezon, Vedat’la Evren’in kendilerini sürpriz şekilde bir konteynerde bulmasıyla final yapmıştı. Bu kez ikili yine “aşırı önemli” görevler için yollara dökülecek. 

 

Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın paylaştığı ve son dönemde en çok konuşulan komedi yapımlarından biri olarak gösterilen Ayak İşleri’nin yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu otururken, senaryosunu ise Özyurtlu, Volkan Öge ve Deniz Alnıtemiz birlikte kaleme alıyor. 

 

Yeni sezonda da sürpriz konuk oyuncular yer alacak

İlk iki sezonunda Sarp Akkaya, Esra Ruşan, Sarp Apak, Uraz Kaygılaroğlu, Şebnem Sönmez, Defne Kayalar, Bülent Emin Yarar, Nur Fettahoğlu, Naz Çağla Irmak ve Bora Akkaş gibi sevilen isimleri ağırlayan dizinin yeni bölümlerinde yine başarılı konuk oyuncular seyirci karşısına çıkacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)