‘KİM BU AİLE?’, 7 Ekim’de tüm Türkiye’deki sinema salonlarında vizyona giriyor.
28 Eylül 2022

Sezonun  iddialı yerli projelerinden, komedi, aksiyon ve eğlenceyi bir arada perdeye taşımaya hazırlanan ‘KİM BU AİLE?’, 7 Ekim’de tüm Türkiye’deki sinema salonlarında vizyona giriyor. 

Yıldız oyuncuların alışılmış rollerin dışında izleyeceğimiz  ‘KİM BU AİLE?’nin başrolünde Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya yer alıyor. Eğlenceli öyküsü ve birbirinden komik sahneleri ile sinemaseverleri kahkahaya boğacağı kadar, heyecan yüklü aksiyon sahneleri ile de seyirciyi aksiyona doyuracak ‘KİM BU AİLE?’ müthiş sürprizler ile geliyor. 

YILDIZLAR GÜNEY KORELİ AKSİYON YÖNETMENİNDEN EĞİTİM ALDI

‘KİM BU AİLE?’nin başrol oyuncuları, proje için özel olarak Türkiye’ye gelen Koreli usta aksiyon yönetmeni  Dae-Won Youn’dan özel eğitim aldılar. Yorucu eğitim sürecinde filmdeki birbirinden zorlu aksiyon ve dövüş sahnelerine yoğun şekilde hazırlanan oyuncular Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya, yer aldıkları zorlu sahnelerin altından başarıyla kalktılar. Filmdeki dövüş ve aksiyon sahnelerinin koreografileri, çizimleri ve provaları ise günlerce sürdü. Filmin basın buluşmasında konuşan Cengiz Bozkurt “Çekimlerde sakatlandım, her sahnenin sonunda yönetmenimizin yanına gidip ‘Değdi mi?’ diye sordum” diyerek zorlu süreci anlattı.

Filmin aksiyon yönetmeni Dae-Won Youn’un aynı zamanda ‘Escape from Mogadishu’ (2021), ‘START-UP’ (2019), ‘Champion’ (2017), ‘Forgotten’ (2017) gibi ünlü filmlerde de imzası var. ‘KİM BU AİLE?’ Oscar ödüllü ‘Parasite’ filminin de yapımcısı olan Güney Kore menşeili CJ ENM’in Türkiye’deki ilk filmi olma özelliğini de taşıyor.

Yapımını CJ ENM Türkiye’nin, yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği ‘KİM BU AİLE?’nin başrolünde Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya yer alıyor. Altan Erkekli ve Fatih Al da kadronun dikkat çeken isimleri.

‘KİM BU AİLE?’ 7 Ekim’de tüm sinemalarda…

 

 

 

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)