VAHŞİ GECE FİLMİNİN TÜRKÇE ALT YAZILI YENİ FRAGMANI YAYINLANDI
06 Ekim 2022

“Her şey sakin” cümlesini cehenneme kadar yolu var.

Önemsiz Biri, John Wick, Sarışın Bomba, Deadpool 2 ve Hızlı ve Öfkeli: Hobbs & Shaw filmlerinin kural tanımaz yapımcıları olan 87North’dan, bahsinizi her zaman kırmızıya yatırmanızı söyleyen, karanlık bir Noel gerilimi geliyor.

Bir grup paralı asker, Noel akşamı zengin bir ailenin evine girip içerideki herkesi rehin aldığında sürpriz bir dövüşçünün, Noel Baba’nın (David Harbour, Black Widow, Stranger Things dizileri) da orada olacağına hazırlıklı değildir ve Noel Baba, onlara neden bir aziz olmadığını göstermek üzeredir.

Filmde ayrıca Emmy ödüllü John Leguizamo (John Wick), Cam Gigandet (Without Remorse), Alex Hassell (Cowboy Bebop), Alexis Louder (The Tomorrow War), Edi Patterson (The Righteous Gemstones) ve Beverly D’Angelo (Sevimli Aile Tatilde serisi) de rol alıyor.

Yönetmenliğini, Norveçli yönetmen Tommy Wirkola’nın (Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları, Dead Snow serisi) yaptığı Vahşi Gece’nin yapımcıları 87North’dan Kelly McCormick, David Leitch ve Guy Danella. Orijinal senaryonun yazarları, Kirpi Sonic’in de yazarları olan Pat Casey ve Josh Miller. Filmin idari yapımcısı Marc S. Fischer.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)